Új hozzászólás Aktív témák

  • Ellia

    addikt

    Tegnap azért csak sikerült játszanom egy sort:

    Sorci elég OP, gyakorlatilag chain lighting és hydra kombólval (és ügyes mozgással) bármit le lehet darálni elég gyorsan. Ezzel szemben a barbár elégé "fura", mert ahhoz képest, hogy darálnia kellene inkább ütök kettőt - hármat elfutok, ellövöm az erősebb képességeimet aztán ellőről - közben meg reménykedek, hogy nem halok bele az első fűszálba. Rugót még nem próbáltam.

    Skillek tetszenek, látványosak, könnyen felismerhetők. Skillek módolására nem igazán láttam lehetőséget, de szerintem az elég kevés, hogy választhatok 1 főskillt - 1 középsőt - majd 2 lehetőségből 1-et. Elég nah.

    Felszerelés az van. Kb. ez a véleményem róla, valahogy nem érzem, hogy ez jól működne. Gyorsan cserélődik, számokban jobbak egymástól csak, de kb ennyi. A kinézetekre nincs panaszom.

    Grafika szerintem rendben, szépen fut - bár a texturák nálam csak médiumon vannak valami bug miatt (nem tudom feljebb tenni, hiába egy 6700 xt-t használok...). Az UI egy hányadék (és itt most nem a konzolos megoldásokra gondolok). Az táska rendszer vicc, a betű stílus is se passzol. Remélem nem ezt gondolták véglegesnek.

    A világ egyelőre - ha nem is minden tekintetében, de amit láttunk belőle szerintem rendben van, pacival biztos jobb lesz a "labirintusban" közlekedni.

    Kazamaták nagyon alapok, ctrl+c ctrl+v átvették az alaprajzokat a Lost Ark-ból ;] Ennél picit többet vártam volna, vagy legalább annyit, hogy érdemes legyen felfedezni, ne csak rush legyen a bossig. Cellarok-at se nagyon értem, megcsinálod (1 terem) és ennyi. Loot? Valami? Amiért érdemes lenne egyelőre nincs. És ott van a beigért "nehéz" strongholdok - remélhetőleg egyszer tényleg nehezek lesznek.

    Ez így visszaolvasva elég negatív lett, az a szerencséjük, hogy mindezek ellenére tetszik a játék és a hangulata berántott, mert a hentelés élvezetes (na meg eléggé szeretem az arpg-et). Mindenesetre biztos játékos leszek, de nagyon sok mindent kéne kicsit kikupálni még nem egész 3 hónap alatt.

Új hozzászólás Aktív témák