Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    kis mini review, server slam konkluzio szamomra:
    Osszesegeben szerintem egy kicsit ujitott D3, ami engem nagyon kiabrandittt. Eredetileg biztos voltam benne hogy megveszem, de ez a server slam proba elgondolkodtatott, valoszinuleg igyis kifizetem, de nem szivesen, mivel ezzel azt mondom a cegnek hogy a Diablo 5 legyen egy Diablo 4 klon, nem kell semmi innovacio, otlet, ujitas, fantazia, munka, csak toljak ki ugaynazt kicsit maskepp. :(

    Aktivan jatszok D2R-el ezelt lehet elfogult vagyok, anno sokat jatszottam D3-al, kb 2-500 orat, talan tobbet.

    Ha megnezem mi tortent a D2 (release 2000) - D3 (release 2012) kozott, a kulonbseg hatalmas volt, nagyon sok ujdonsag, real money AH etc, vadiuj grafika, uj class design, vadiuj skillek.

    Igy megint 10 evvel a D3 utan, pedig elso ranezetre megkaptunk egy nagyobb kiegeszitot a D3-ra, kicsit lebutitva, lagalabbis egyelore. A grafika nagyon hasonlo. Az interface szinte ugyanaz, az itemek nagyon hasonloak. Sok grafika nagyon hasonlo, de valoban ujiott.

    A skill tree szeritnem jo otlet, de a skillek szama nagyon kiabrandito, a barbarnak van 3-4 sima atackja, 3-4 spender, es ennyi ? A tobbi meg coldown alapu neha megnyomod gomb. Ebbol sok ugyanaz mint ami D3-ban volt igy memoriabol, hammer of the ancients, whilwind, flurry.
    Ez nagyon gyenge, 10 ev alatt ennyi uj otletet sikerult kipreselni? Ha nem megy az otleteles, azert csak lehetett volna kmasolni innen onnan. (lost ark / poe).
    A karakter cutomization szuper, tenyleg jol nez ki ultran.

    A rettenetesen sok quest cutscene, sok duma etc, valahogy sokkal inkabb egy mmo feelinget ad. A jatek eleg hasonlo valahogy a Lost Arkhoz, csak sokkal kevesebb a fantazia benne.

    En sajnos nagyon csalodott vagyok a jatekban, tok sokat vartam tole, de ez igy szerintem nagyon keves, es eselytelen hogy sokat tudnak majd hozzarakni hogy igazan jo jatek legyen belole szamomra.

Új hozzászólás Aktív témák