Új hozzászólás Aktív témák

  • Jacktor

    tag

    Csak hogy legyen mindenféle vélemény és élménybeszámoló is:
    - Leszögezem, hogy nem vagyok ősdiablos/arpg-s. A d3-at előrendeltem anno, de végül csak most vettem elő 10+ évvel később és raktam bele 100+ órát. A 3 berántott, de most, hogy tegnap bétáztam a 4-gyel, már nincs kedvem játszani a 3-mal, a 4-et akarom, most (upgradeltem is DDE verzióra)
    - A d3-ban Monkkal kezdtem (imádtam a kevert stílust), 85-ös paragonig jutottam vele mire rájöttem hogy szezonhőst kellett volna indítani (nem túl szájbarágós a játék na). Másodjára már sorci jött (most p492), így a 4 bétában is azt pórbáltam ki tegnap.
    - Eskü nem emlékszem már hogy mennyire volt nehéz a kampány a 3-ban, de én tegnap konkrétan megizzadtam a bossokkal a 4-ben, volt aminél meg kellet néznem hogy meddig bírja még a fegyó... Ilyesmi kihívás nem rémlik a 3-ból, de lehet csak mert a paragon már elnyomta a kampány emlékeket.
    - Mondjuk TII-n játszottam végig, mert láttam én kiírva hogy World Tier II, de nem igazán raktam össze hogy az a nehézségi szintet jelenti, hisz az elején a kezdő és veterán szint közül lehetett választani, ami tök más nevű. És tele van a játék ilyesmikkel.
    - Hydra+Firewall Sorcival mentem végig, mert el nem tudtam képzeni hogy más kombóval hogy sebzek le 0-ra egy bosst úgy, hogy ha közben 2x megüt vagy elkap, akkor végem. Így tudtam oszlopok vagy csáphatár mögött szaladgálni és onnan tolni a fal+hydra kombót, eléggé bele is jöttem már estére.
    - Ma meló, már reggel arra gondoltam hogy mikor érek már haza hogy nyomhassam tovább, aztán rájöttem (olvasva a fórumot) hogy heló, a bétának vége :O
    Technikai tapasztalatok:
    - A vas: Ryzen 5 1600 + GTX 1060 6GB + 16GB RAM
    - Nem igazán olvastam utána hogy mit hogy kéne beállítani, így csípőből a textúra minőségén és az árnyékokon vettem lejjebb, de a felbontást pl. nem tudtam módosítani (inaktív volt), így a tv natív 4k-ján kellett tolnom.
    - A vga-n hallani lehetett hogy nem túl sok tartalék maradt benne, hogy finoman fogalmazzak.
    - Portálból kilépésnél (város) illetve odakint ha jól sejtem új terület betöltésekor azért voltak erős szaggatások.
    - Fagyásom egy volt (egy event-et keztem meg épp), de akkor konkrétan a gép alig akart magához térni utána.
    Ami nekem így elsőre hiányzott a 4-ből:
    - Kattintható Inventory gomb. Este nem mindig van kedvem a sötétben keresgélni a nemskill billentyűket. Bár ez is megszokás kérdése.
    - Kurzor highlight (az állítható kurzor nagyításon felül).
    - A kistérképes fog of war hiánya nekem fel sem tűnt.
    - A tárgyak betűtípusa nekem kicsit fura, vagy talán inkább csak a nagyobb mérete zavar.
    - Nem tudom mást mennyire zavar hogy itt konkrétan kilométerre vannak egymástól a kovács/ékszerész/láda/stb. Most még annyira nem volt zavaró, de később a nagy farmoláskor ez a táv lehet kicsit jobban kijön majd. Vagy a ló ennyivel gyorsabb lesz?

    [ Szerkesztve ]

    www.wotinfo.hu

Új hozzászólás Aktív témák