Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Rigormortiis #7857 üzenetére

    Sorcerer & Chain Lightning leveling build téma:

    Nos, jó párszor előjött már ez a Sorcerer gyenge, a Chain Lighning build gyenge téma. És én ezt egyszer sem értettem. De nem nagyon szólaltam fel ellene (ha igen is, akkor óvatosan), mert még a sztorit nyomtam. És azt hittem, hogy a sztori után majd lesz egy nehézségi tüske a játékban. De nincs. Sőt a játék egy kis hibájának tartom, hogy a sztori és a WT2 is, túl könnyű.

    Szóval tegnap végeztem a sztorival, és azonnal, úgy ahogy voltam mentem is a Capstone dungeon-t lenyomni. A sztori alatt összekukázott, full alap gear-rel (Egyetlen itemem se volt upgradelve, rerollolva, Aspectelve..semmi, max gemet tettem beléjük), hogy feloldjam a WT3-at. Eme "hősies" tettemről, gondoltam csinálok videót. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mennyire lesz nehéz level 48-on, full kukás gearben. És nem volt, kicsit sem. Csak sajnos akkora brutál lagg volt tegnap délután, hogy sokszor azt se tudtam mi történik...

    Egészen eddig kétszer haltam meg a játék alatt. Egyszer a főboss fight alatt. De ott is a lagg miatt, és a Capstone dungeon-ban is az miatt. Erre itt lesz a videós bizonyíték. (Sztori főboss alatt, meg ki akartam teleportolni a leszakadó platform részről, de a lagg miatt nem sikerült, abba haltam)
    Sajnos nem így terveztem ezt a videót, így ezzel az atom-borzasztó laggal szinte nézhetetlen. Viszont sokat elmond a build-ről, hogy még így is simán lement a Capstone első próbálkozásra!

    A másik videó pedig egy WT3-as kis event lesz. Az sokkal rövidebb. Egy "prezentáció", hogy a Chain Lightning build-nél, miért érdemes átváltani az Enchant-ot, Chain Lightning-ról Fireball-ra. Aranyos, ahogy egyszer csak szépen "kipukkannak" körülöttem az enemy-k. Erről is írtam már itt a topikban. Hát ez a videó a tökéletes prezentációja lett a mechanikának! :DDD A gear ugyan az a két videóban.

    Tehát a két videó:

    Capstone Dungeon: Sorcerer - Chain Lightning build - first try - atom lagg :(

    Sorcerer Chain Lightning build Fireball Enchant build @ WT3

    Itemek az első videó végén láthatóak. A build pedig teljes mértékben ez: [link]

    Szóval hagyjuk ezt, hogy a Sorcerer, és a Chain Lightning build gyenge. Nem az, maximum van aki nem jól használja. Tudom, hogy engame-ben nem a Sorcerer a legerősebb, de az egy más téma.

    Lassan haladtam eddig, alapból nem rohanok. De most elkezdődik nekem is végre a játék! ;)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák