Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz DonMaster #39468 üzenetére

    Szia,

    Köszi a segítséget ezeket a megoldásokat néztem már de ezek közül egyik sem magyar nyelvű tehát sajnos semmit nem ér számomra :(
    Nézem ezt a boxot de a leírásában nem látom hogy a rögzítéseket hogyan lehet beállítani. mindenre egyesével rá kell nyomni vagy lehet megadni kulcsszavakat és azokat felveszi. Mert a második megoldás kellene.

    trec12:
    Tisztában vagyok vele hogy a DIGI FTTH-ja a legkorszerűbb jelenleg. Nem véletlenül kínlódok itt hogy találjak valami megoldást ami elfogadható számomra. Szeretnék a DIGIhez szerződni mert a NET része fontos a munkámhoz és a T-comnál már évek óta szívok a lassúsággal és a nagy válaszidővel. Viszont ha a TV részét nem tudnám használni az számomra probléma. Én még elnavigálok az ezer kütyüvel de a feleségnek meg a 4-1.5 éves gyereknek hogyan tanítod meg hogy ezer kütyüt kezeljen egyszerre. Most is lenne lehetőség ezekre mert a NAS-on ottvan letöltve jópár gyerekmese de annyira nehézkes elérni hogy nem használják emiatt. Egyszerűségre szeretnék törekedni minél kevesebb eszköz minél egyszerűbb kezelés ( a TV részre gondolok )
    A kábelezésre visszatérve: igen ha egyből a coaxot mondja a drága ügyintéző és azt húzzatom be egyből most nem szenvednék ezen a dolgon. De most "locsoltam" (elnézést a kifejezésért de a magyar építőipar egy kalap..... az ) cirka 45milliót a házra nem lakok benne 4 napja nem fogok kiköltözni és kivésni, újra festeni gelttelni közel 4 szobát már elegem van az építkezésből :(. Ez gondolom érthető. 50 évre eladósítottam magam :DDD hogy valami szépet maradandót csináljak , ezek után te fognád és mint a dzsungelben egy liánt áthúznád a lakásodon a kábelt? Amikor még a lámpák sem lógnak ki a síkból, szinte semmi, majd ott fog csüngni a COAX :O.

    M_AND_Ms
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Ncore használó vagyok köszönöm, igen ismerem az NHL,NFL meccsek is fent vannak, de mind angol nyelvű ( nem az angol nyelv ami megy nekem ) és a minősége nagyon rossz sok meccsnek cc.600x400/700x400 a felbontása ami élvezhetetlen egy 55" TV-n.
    Igen nem ismerem csak a T-com megoldását azért tűnik úgy hogy kötekszem,( elnézést ezért ) de csak az utolsó apró részletig szeretném mostmár tisztázni a dolgokat.1 TV lenne csak, a gyerekeknek nem rakunk TV a szobáikba.A T-com adott egy CISCO router aminek a konfigurálásával nekem nem volt még eddig bajom. Ment róla 2 NAS 0-24/7, 1 PC , 1 Laptop , 3 Telefon, 2 IP kamera ( ezeket kívülről mobilon LTE-n át is tudom nézni) és pár okos eszköz.A NAS-ok mentésnek voltak a belső hálón tehát a net sávszélességét nem ették.

    Szóval mindenkinek köszönöm a segítséget a villanyos-burkoló ma reggel küldött árajánlatot hogy mennyibe lenne ha még coax-ot is át kellene oda vezetni... háát még emésztem megér-e ennyit nekem :(

Új hozzászólás Aktív témák