Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Freezee #41351 üzenetére

    nem vált sohasem 16:9 ről máshova csak tudni kéne beállítani
    igen és emlyikre? széles vagy enm széles 4:3 vagy 16:9 mert ugye atv az 16:9 de az adás mikor ez mikor mikor 16:9-el telejs a kép mikor 4:3-mal telejs a kép jah hogy ezt máér elfelejtetted, hát ez van.

    Szegényes a T csatornája? bocsi melyik sávon találom a Sport2 HD-t? vagy a Spíler HD-t? ( UPC )

    ha elmondod, hogy a t-home nál hol találom a következö csatornákat akro elmondom hol van a spiler tv és a sport2hd a digi-nél: Digi sport 3 HD digi sport 1hd digi sport 2 hd digi animal world viasat explore digi wolrd duck tv, bomerang , nick jr. , hit, musik1, 16tv, protv, tv18,tv13,estv, centrum tv, tv10, xv tv. nah ha ezeket elmondod a t-home nál holtalálom a családi csomagban akkor elmondom neked holvan a spiler és a sport2hd a Digi tv csomagjában. ugyebára családi csoamga maxos a t-home nál. hajrá.

    nem kell még1 előfizetés mivel 2 boxnál többed úgysem
    ne akrd mrá emg mondai, hgoy kell vagy nem. én spec Diginél laptopon nézem az adást ágyban , dvb-c vevövel ami potom árban van és usb-s tehát pluszban nem foygaszt. és közbena tv is bevan kötve és ha kelene megy az is, de ez ugye bár t-home nál nem opcinális hgoy laptopon nézd az adást, internet kapcsoalt nélkül és plusz box és plusz csomo ezsköz nélkül, 6000ft-ért vetem dvb-c tunert usb-set kinábol és tökéletesne fut rajta fhd adás is. akadás nélkül mielöt leszolnál vagy vlaami más. és 15e ft-bol emg lehet oldani, tunert már kapni 4-5e ft-ért vezsle melé egy rpi-t beprogramozod és csö jah hgoy kell még egy adattárolo de az ugye vna neked porbléma megoldva, max 20e ft-bol simán kihozhato egy eszköz ami képes kiszolgálni az igéyneidet,
    a programot emg emgirom neked potom netto 100e ft-ért. kutatás és fejlesztési ár uge bár meg az idö nincs ingyen senkinek se. de ha van más aki emg irja neked olcsobban hát hajrá.

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák