Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Freezee #41593 üzenetére

    leirom a megoldást 1x és utoljára.
    tudod, hogy kb mikor lesz a mecs, teszem azt 12:§0kor . akkro fogod és beálitod 10:00-tol 16:00-ig felvételre azt a csatornát, 100%-hogy felveszi tekergetni kell de ez van neked kell felvétel és nem epdig tletöltés.
    mecs tuti fellesz véve, és nézheted, is 1tb vinyon elkel férjen 1 hét felvétel, föleg , hogy nem fhd-ban veszed fel,

    sport2 sport2hd már bocs de a kép az nlzhetö persze lehetne sokkal jobb, de nem kockás vagy hasonli hibás a kép , az , hogy szar a minösége mert ugy adja a sport2 az más.(szar a felvétel arrol nem a Digi tehet mivel ö igy kapja, sport2Hd-t más a kép persze, de nem oylan jelegü a kép hiba ami a Digi sara lenne, hanem a sport" sara.)
    sport2hd miért nincs irj talán a digi faceén hogy legyen
    spiler miért nincs talán mert még nem egyeztek meg ezt már elkéne fogadni, okt1-ig van ahtár ideje elfogadni vagy emgegyezni a Digi-nek a Tv2 csoportal. most Szeptember 28 van , azaz szombat 0:00-ig kell megegyezzen, velük ezt folfoghatnád, és nem pedig rináylnál helyete. Amég nincs megegyezés a TV2 csoport és a Digi KFT között addig nem is lesz spiler, de várhatóan még ezen a héten lesz meg egyezés és hétfötöl már lezsnek ezek a csatornák, de Persze vannak türelmetlen emberek pl: Te aki nem képes megérteni hgoy az egy uj csatorna, és hogy amég nincs meg egyezés addig nincs a csatorna a Diginél, etötl függetlenül merek fogadni bárkivel, hogy ha meg is egyezik a Digi velük menni fog a Rinya ha a Digi emiatt felemeli a Dijat 100-200ft-al.,

    bövitve a megoldási kört. menyni csatorna van amin nhl nfl van ? 2 -3? ha 3 akkro legrosazbb esetben kell 3 box+ 3db terás vinyo , boxbol elég a mezei 6e ft-os , max 35e ft-bol emg van mind a 3 , és felveszed az eglsz napos müsort 1tb elkell férjen . és probléma meg oldva, tekerheted ide oda aho kedved tartja, aztán hetente megnézed utána törlöd. és csö , egyébb bajod?
    talán ideje lenne, hogy ha végre felfognád, hogy ez nem IPTV , meg hogy azt mondnai, hgoy más szolgáltatonál jol megy hol? ahol IPTV van? vagy ahol hasonloképen DVB-C technologián müködö tv sugárzás van? szerintem IPTV-n van ez igy többinél ilyen is van, de sokkal jobb a DVB-C mint z IPTV-s marhaság.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák