Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz Boond #41595 üzenetére

    Azért váltottam mert szükségem volt a jó NET-re amit viszont a T-com nem tudott adni. A feltöltésem 1.4 sem volt sokszor. A letöltés még egész elfogadható volt 7-10Mbit. A Tv szolgáltatásukkal semmi problémám nem volt. 14 év alatt kb 5x fordult elő hogy nem volt net+TV pár óráig. Olyan volt hogy a net elszállt 3-4 órára de meglepő hogy TV-t ( amit felvettem ) tudtam nézni szóval nem volt zavaró mert vagy 3-4 NFL meg vagy 10 NHL meccs volt felvéve tudtam addig mit nézni. Így utólag ( mert eddgi csak T-com előfizető voltam nem volt más ami elérhető ott ) viszont a Tv-s szolgáltatásaik nagyon profik ha már a minőség nem kiváló a tömörítés miatt. Viszont lényegesen szebb még így is az IPTV sport2HD mint a DIGI-s sport2 ami zavar sajnos :(. Csak sport csatornákat nézek meg a gyerekek meséket. Igen jelenleg párhuzamosan van T-com és DIGI szolgáltatásom csak két külön lakásban. Mielött DIGI-re váltottam körbe kérdeztem itt és az volt a válasz megoldható csak egy drágább boxot kell venni. Hát a cryptobox nem volt olcsó ellenben nekem nem vált be. Amit szeretnék pont nem tudja. Hamachi-t ismerem sokat játszottam AGE-től kezdve C&C-n át mindent vele :)

    A PVR funkció nem megoldás azokra amit írtam mert ahhoz jó EPG kell amit frissítenek illetve ott is mindíg át kell böngészni mi-mikor lesz és naponta karbantartani.

    Éjjelente miután lefeküdtek a gyerekek. Wireless fejhallgató, közben az otthoni dolgokat csinálom, barkácsolok, dolgozok, játszok. A Tv-re mindenhonnan rálátok szinte, de sokszor csak hallgatom és a fontosabb részeknél nézem meg mi volt vagy visszatekerem.

    ui.:jah nem tudod előre hetekre megnézni mert sokszor csak 1 héttel/fél héttel elötte derül ki mit adnak és mikor. Főleg NHL de sokszor NFL nél is. Így csuszám le a New England meccsről amit végül elötte 2 nappal kivettek a közvetítésből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák