Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Adott két Pana oled tv, 55FZ800 és 65FZ950 és adott a Digi, mint szolgáltató. Nincs box, ellenben van két dekódoló kártya (amikkel Filmnow, meg HBO-k jönnek is), de a lényeg, hogy dvb-c jönnek be a csatornák. Eddig minden rendben volt, mikor meg lettek véve a tv-k egyből minden csatornát megtaláltak a tv-k. Most a Digi új frekvenciára berakott 5 HD csatornát, amik eddig csak SD-ben jöttek. Ez a 314-es frekvenciára történt meg. Viszont a Pana tv-k csak azt látják, hogy van jelerősség (100%) és jelminőség (90-100% között ugrál). Viszont kézileg rákeresve 0 tárolt csatorna van.
    Van még egy Samu plazma is ami ugyanezen a frekvencián talál 5 csatornát, de a csatornalistájában az új csatornáknak nincs nevük. Szóval valami nem kerek az új csatornák berakásával. De a Panák legalább megtalálhatnák a csatornákat, mint a 9 éves Samu. De semmi.
    Van bárkinek ötlete, mit lehetne kipróbálni?
    A szolgáltatóval már kommunikáltam, a válasz az volt, hogy box. Köszi, de nincs kedvem még egy távirányítóhoz és készülékhez. Ráadásul nem is nagyon van mostanában box. Hibára nem veszik fel, mert digitális adások esetében csak a saját boxukra vállalják a garanciát. Kijönnének, de csak pénzért és akkor sem érteném minek, mert nem nálam lesz a hiba. Minden más csatorna névvel bejön minden tv-n. Valószínűsítem, hogy a Panák azért nem találják a csatornákat, amiért a Samun sincs nevük (meg epg-jük sem). Bárkinek ötlete?

    Van még egy jópár éves sima Samu ledtv-nk amit monitornak használunk. Érdekességképpen rádugtuk az antennát és az meg megtalált minden csatornát, még a 314-es frekvencián is, az "új" hd csatornákat is névvel, epgvel együtt. Mostmár végképp nem értem. Bárkinek ötlete? Azon kívül, hogy hozzak boxot, ami nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák