Új hozzászólás Aktív témák

  • zelikocc

    senior tag

    válasz trooper44 #38222 üzenetére

    Nem is állítottam olyat, hogy látni jelenleg bármilyen javulást.

    Amit hallottam a háttérből, hogy nagyon megy a felkészülés a háttérben és ha eljön az idő akkor "durrantani" fognak.
    Folyamatosan jönnek a jobbnál jobb tapasztalt szakemberek és befolyásos emberek pl. a Telekomtól is (kb. mondhatni toborozzák őket). Azért nem látni semmit jelenleg, mert a háttér szerveződések mennek. Teljesen átszervezik az egész vállalat működését mind szervezetileg, mind technológiailag. Fejlesztésekre is most érkezett be sok-sok milliárd amiből ugyan csak egy kisebb része lesz a konkrét technológiai fejlesztés, jelenleg leginkább a belső fejlesztésekre kapcsolnak rá, mint ügyfélszolgálat, online ügyintézés, szervezeti felépítés, új stratégiák kidolgozása, fizetés emelés a legalsó szinten levő munkavállalónak is, illetve csak hogy egy kicsit ON legyek: pl. mobil frekvenciák vásárlása, bérlése stb stb.
    Konkrét terv még nincs kialakulva, függ a frekvencia aukción szerepléstől is hogy mi lesz a stratégia, tehát jelenleg több irányú is lehet a végkifejlet. (de ez utóbbit ugye a DIGI új vezérigazgatója is elmondta egy interjú során).

    Jelenlegi álláspont, hogy amíg nem alakult ki az új stratégia, (kvázi nincsenek új frekvenciák), addig sajnos nem fejlesztik a jelenlegi mobilhálózatot, nem telepítenek új bázisállomásokat.

    Nyilván árazás tekintetében (valószínűleg) sajnos nem maradnak a nyomott árak hosszú távon. Legalábbis a hatalmas átszervezésből úgyis az fog kijönni, hogy nem fenntartható a nyomott ár.
    Ha eljön az ideje, mindenki leszűrheti magának majd hogy mennyire pozitív vagy mennyire negatív ez az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák