Új hozzászólás Aktív témák

  • zelikocc

    senior tag

    válasz worxland #38278 üzenetére

    Ezek egészen biztosan fals infók. A szerelőktől én még sose hallottam valós információt a belső cégről egyik szolgáltatónál sem, csak saját maguk között pletykálnak mindenfélét.

    Mégis hova nyesnék vissza a mobilt? Olyan veszteséges mint a huzat. A DIGI új vezérigazgatója (és nem csak ő) nyilatkozta hogy így vagy úgy de versenyképes mobilt fognak csinálni, lehet hogy kell hozzá 2 év, de valamilyen formában meglesz, ezt a lábat már nem akarják elengedni. Amíg kitalálják hogyan tovább, addig szünetel a fejlesztés. Az NMHH-től is függ, mikorra írja ki a frekvencia aukciókat.

    Pont hogy hatalmas munkaerő bevonzás van a konkurens szolgáltatóktól.

    Egy sztorit talán elmesélhetek: valószínűleg sokan tudjuk milyen káosz és irreális bekötési idők voltak eddig, sok esetben 30 napon is túl nyúló. A 4iG odaküldött egy embert aki leült a laptopjával és egy munkanap alatt úgy megtervezte a szerelők útvonalait, hogy lecsökkent az átlagos bekötési idő 3-4 napra. Ez nem vicc. Egy ember kellett hozzá, egy "ész" aki megtervezi mit, mikor, hova. És ilyen dolgokon spóroltak eddig a románok.

    Nagyon korai még bárminemű következtetést levonni az új tulajdonosról és annak cselekedeteiről, bármennyire is nem szeretem a pénztáros lőrincéket.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák