Új hozzászólás Aktív témák

  • thylaberes

    csendes tag

    apró figyelmeztetés azoknak, akik intuos4-t vásárolnak, nehogy úgy járjatok, ahogy én:
    link 1
    és
    link 2

    a leglényegesebbet kiemelem, ha nincs kedvetek olvasni:

    Just wanted to let people know if you have previously installed the trial version from Corel's site for Painter Sketchpad, the download bundle from Wacom will be in direct conflict.

    You will not be able to install this software because the Trial version's installation utility from Corel is broken and leaving entries (and even parts of the program itself - even if you told it to remove it) leaving the Wacom version's installation utility thinking you have this installed already.

    ugyan a wacomos verziót föl tudtam tenni, de egész egyszerűen nem indult el (illetve de, a task manager alapján pontosan öt másodpercre). a corel kiadott egy hotfixet erre, ami, khm, nem működik. miután az én részemről minden lehetséges kört lefutottam (újrainstallálás, ccleaner futtatása, hotfix, és igen, az oprendszeremnek megfelelő verziót töltöttem le), két lehetőség maradt:
    1. a corel lesz szíves ingyen küldeni egy kulcsot a trial verzió aktiválására.
    2. manuális eltávolítás.
    az utóbbitól fázom, mert nem szeretem piszkálgatni a registryt, azt hiszem, érthető okokból.

    tudom, hogy ez nem egy komoly program, minek is pattogok. de úgy gondolom, ha már vettem egy tabletet, és vele együtt egy szolgáltatást, méghozzá egy valag pénzért, akkor jogosan vagyok felháborodva, ha a szolgáltatás nem működik. az egészben az a szomorú, hogy a wacom erről nem tehet, a corel viszont (legalábbis az angliai support) a tapasztalatok szerint nem túl készséges. egyelőre várok a válaszra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák