Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    Elsőként a prohardveren publikáljuk :)

    A Wacom Bamboo család egy új tagja jelenik meg hamarosan kiváló tulajdonságokkal azoknak, akik eddig a táblákat inkább egerezés kiváltására használták. Az új tábla a Wacom Bamboo Touch lesz, ami nagyon picike, azonban az Apple-termékekben (iPhone, stb.) már megszokott multitouch funkciókhoz hasonlót tartalmaz. A lényeg, a számítógépes navigációhoz egyszerűbb lesz az egér kiváltására, mert kézzel lehet rajta dolgozni!

    Az első híreink szerint a meglévő táblákkal együtt is lehet majd használni, de hivatalos bejelentés még nem volt, így a Wacom.eu oldalán sincs fent. A Youtube-on már elérhetőek videók, így akit érdekel, az már itt megnézheti ezeket:

    http://www.youtube.com/watch?v=srcARk0Lt84 [link]

    A technológia a jelenlegi tollas rajzolást nem fogja kiváltani, de reméljük, hogy a technológia beválik a Wacomnak és esetleg néhány év múlva olyan rajztáblák lesznek már forgalomban, amin a tollal és a kézzel is lehet majd egyszerre dolgozni.

    A bejelentés és a hivatalos megjelenés után az első szállítmányokkal azonnal hozatunk majd belőle, így azt is majd az elsőként próbálhatja ki az, aki kiváncsi rá....

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák