Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz Jano_023 #2026 üzenetére

    Szia!

    Mit szólnál, ha bejönnél és kipróbálnád. Mivel gyakorlatilag minden Wacom méretből és típusból van nálunk, így a választás is egyszerű lesz, hiszen lehetőséged lesz kipróbálni.

    Röviden:
    - kétféle széria van, a Bamboo és az Intuos4. Utóbbi a profi, előbbi az otthoni felhasználóknak készült. Ebből következik, ha valaki munkára és rajzolásra használja, akkor az Intuos4 felé érdemes kacsingatni a nagyobb nyomásérzékenység és a dőlésérzékenység, na meg a védőfólia cserélhetősége miatt. Otthonra, hobbi rajzoláshoz és akár irodai fényképszerkesztéshez a Bamboo teljesen kiváló.
    - a méret valóban számít, mivel kicsi táblával nagy monitoron apró csuklómozdulatokkal fogsz dolgozni, ami fárasztó a kéznek egy idő után. Nagy táblával kisebb méretű monitoron meg széles kézmozdulatokkal kell dolgoznod, ami szintén kifárasztja az embert. Persze leveheted kisebb aktív felületre is a nagyobb táblát, de akkor meg minek vesz az ember drágább táblát, ha a kisebb is elég? Arról nem is beszélve, hogy akkor csak a helyet foglalja az asztalon.

    Szóval, ha eldöntötted, hogy Wacomot, akkor keress meg, egyeztetünk egy időpontot, bejössz, megnézed (kötelezettség nélkül), aztán ha valamelyik megtetszik, akkor akár azonnal viheted is. Azt azért hozzátenném, hogy teljeskörű tech supportot is kapsz nálunk, vagyis nem maradsz egyedül a későbbiekben a tábláddal, ha valamit nem tudsz rajta megoldani...

    Ha érdekel, itt vannak az elérhetőségeim:
    Tel.: 70/429-3200 - ScanDer Kft. (Grasshopper.hu) - 1146 Budapest, Thököly út 61.
    (http://www.grasshopper.hu/terkep)
    Ha vidéki vagy és nem tudsz feljönni, akkor kérésre házhozszállítunk, akár telefonon is 99%-os valószínűséggel belőjük, melyikre van szükséged. Kockázatod ebben abszolút nincs, több, mint egy évtizedes Wacom tapasztalatunk van értékesítésben és supportban.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák