Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz Syl #2147 üzenetére

    Minden gyártónak lehetnek hibás táblái, mondjuk a vásárlás után jelezned kellett volna a problémádat. Nálunk (ScanDer Kft. - Grasshopper.hu) vetted a táblád? Ha igen, akkor keress meg a fazekas@grasshopper.hu címen és megnézzük a táblád, lehet, hogy gariban el lehet intézni. Ha máshol vetted, akkor vidd vissza oda és kérj garis ügyintézést.

    A halk zúgás MTE-450-es Wacom Bamboo táblákra (fekete, 1. generációs Wacom Bamboo, ami totál különbözik a mostaniaktól) valóban jellemző volt. Ha nagyon hangos, akkor az valószínűleg garis lesz, ha csak halk a zúgás, akkor necces a dolog, bár megpróbálni érdemes... Ha bármelyik MTE-450-es táblát beüzemeled és odateszed a füled az express keyekhez, akkor hallani lehet ezt minden ilyen MTE-450-es táblánál.
    A Wacom táblákra 2 év a garancia, tehát ha tavaly vetted, még bőven gariidőn belül vagy!

    Mivel az MTE-450 Wacom Bamboo tábla ismét bekerült a forgalomba néhány nagy multinál, érdemes a jó fülűeknek elgondolkozniuk a vásárláson, vagy ha van rá lehetőségük, kipróbálni őket vásárlás előtt. Az új, 2. generációs táblákkal (amit szerintem butus módon ugyanúgy neveztek el, így teljes a káosz a piacon a sokféle Bamboo tábla miatt) ilyen probléma nincs.

    Egy egyszerű összehasonlítást a különféle, forgalomban lévő táblákkal kapcsolatban itt találhattok:
    http://www.grasshopper.hu/news/103/Wacom-Bamboo-Segitunk-valasztani-a-sokfele-valtozat-kozul-.html [link]

    A fenti összehasonlításban az új, karácsonyra megjelent Wacom Bamboo Pen and Touch FUN Special Edition még nem szerepel, de gyakorlatilag a tudásuk megegyezik a hagyományos FUN kivitelekkel, kivéve a multitouch-ot, ami 4 ujjas, ezért 3 extra funkciót lehet kézzel elérni (2, 3 és 4 ujjas multitouch műveletek, amik a MAC-en is vannak), valamint további extra szoftverek és egy hordtáska is van a csomagban.
    Részleteket a www.grasshopper.hu/wacom [link]oldalon lehet olvasni.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák