Új hozzászólás Aktív témák

  • FazekasLaci

    aktív tag

    válasz szab.tam #2879 üzenetére

    Ez mindegyikre igaz.
    De nem is kell 50 ezerben gondolkodnod, 25 ezerért nálunk olyan Wacom táblát kapsz, hogy a tíz ujjad megnyalod utána :) Multitouch, radír a toll végén, komoly nyomásérzékenység, nagyon jó pontosság. Hobbira, kezdőnek kiváló, általában 22"-os monitorméretig ajánljuk hobbira. Munkára 22"-nál már a nagyobb méret a jobb, de néhány órás napi szórakozáshoz elmegy, ha nem kívánsz elsőre többet költeni.

    Nézd meg itt:
    http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom/A6-wide/bamboo-tolleger.html [link]

    Van ennél olcsóbb is, de mivel ma már a pénz szinte semmit nem ér, nem érdemes azt megvenni, mert macerásabb a használata és nem sokkal olcsóbb...
    http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom-bamboo3-digitalis-rajztabla.html [link]

    A többmonitoros használatnál a tábla beállítható, melyik monitoron működjön. Azért gázos 3 monitoron ekkora táblával dolgozni egyszerre, mert a három monitor teljes felületét képezi le a tábla felületére, tehát nagyon pici csuklómozdulatokkal kell dolgoznod, ha mind a három monitort használni akarod. Erre a Wacom Intuos5 SMALL alkalmasabb tábla lenne.
    http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom-intuos5-Small-a6-wide-small-digitalis-rajztabla.html [link]

    Az, hogy az Aldi-s tábla tudja-e a több monitor kezelését (mapping), azt nem tudom, meg kell nézni a gyártó oldalát és a gyártónak írni. Én már találkoztam olyan táblával, ahol a mapping funkció hiányzott, vagy korlátozott volt. A Wacom Intuos5 táblák mapping funkciója is jobb, mint az otthoni használatra tervezett Wacom tábláké.

    Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Új hozzászólás Aktív témák