Új hozzászólás Aktív témák

  • jimspie

    tag

    válasz jhos910 #3617 üzenetére

    A lassút úgy értettem, hogy csak 4 layer használható valamint butított szoftver (nagyon butított), így nem lassú. Rosszul fogalmaztam ^^. Azért nincsenek rá komolyabb erőforrást igénylő szoftverek mert belassulna. Ergo a gép még gyenge egy komolyabb munkához, a készülék felbontásáról nem is beszélve. Rajzoltam kb 10 percig egy galaxy note-on, SZÖRNYŰ!
    Hiányoznak a gyors gombok, a hasznos photoshopos funkciók, meg úgy minden ami kellhet. Egy hatalmas kompromisszum az egész és nagyon nem kedvező irányba. Skiccelésre esetleg jó, de semmi egyéb. Nálam speciel szóba sem jöhet sajnos. Ha szerencsém van 4 hónap múlva hozzájutok egy Cintiq 13HD-hez, de lehet inkább csak Intuos pro medium lesz belőle (szívesen venném meg az intuos 5 pen only-t , de sajnos mire pénzem lesz addigra kifut a széria :( , semmi szükségem a touch funkcióra)
    No mind1 szerintem nem érdemes ilyen kompromisszumokat kötni ha már digitális rajzolásról van szó. Nekem bamboo után borzalmasan ratyi volt. Pedig a bamboo nem épp a legprofibb darab :D

    Szerk: arról nem is beszélve, hogy nem pihentetheted a kezedet rajzolás közben mert összebaszkurálja a touch érzékelő a képedet, ezt majdnem elfelejtettem pedig ez a legrosszabb az egészben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák