Új hozzászólás Aktív témák

  • KisDre

    senior tag

    válasz kadabra #5026 üzenetére

    A régebbi 2. generációs Wacom Bamboo Pen&Touch (CTH-460) -m képes 2 monitort kezelni, elég gáz lenne a Wacom részéről ha ezt kivették volna újabb darabokból. (S ugye a mostani sima Intous a régi Bamboo P&T és P-ket váltotta).
    Alapbeállításként a tablet úgy működik hogy "rávetíti" a tablet felületét a monitorra, tehát ha bal alsó sarokban van a toll, akkor a monitoron is a bal alsó sarokban jelenik meg az egér, függetlenül attól hogy hol volt előtte.
    De persze lehet "egérmódban" is használni.

    Érdemes azt is figyelembe venni, hogy ha 2 monitort használsz s nem egér hanem tablet módban, s nem egyezik meg a monitorok együttes képaránya a tablet képarányával, akkor megint 2 opció van, vagy a tableten/monitoron lesz rész kihasználatlanul vagy pedig a nem ajánlott mód, hogy ki lesz használva, de nyújtás jelentkezik (kört rajzolsz, de elipszis jelenik meg, vagy fordítva).

    FPS játékot csak egér módban tudnál vele játszani, de eleve nincs értelme, nem erre van kitalálva és nem is kényelmes :D

    A display toggle dolgot érdemes megkérdezni a boltosoktól, sajnos nem ismerem az újabb wacom termékeket ennyire, de ha esetleg az olcsó kategóriából tényleg kivették volna ezt a funkciót (ami elég szemét húzás lenne a cégtől), de mégis olcsóbb kategória kell neked, akkor érdemes használt piacon régebbi termék után kutatni, ebben az esetben viszont nem árt kipróbálni a terméket vétel előtt :)

    [ Szerkesztve ]

    KisDre.artstation.com

Új hozzászólás Aktív témák