Új hozzászólás Aktív témák

  • BlackDesert

    tag

    Helló! Vettem a múlt héten egy wacom intuos darw táblát és a genius nemtomén akráhány után szuper használni. A gyorsbillentyűknek is nagyon örülök, igaz abból csak kettőt használok,mert a másik kettő nem kényelmes. Viszont, már a harmadik tollhegyet használom el ezen a héten. Nem tudtam, hogy ez ennyire fogyó eszköz lesz és ha jól néztem az oazis-ban 2800 Ft hozzá a tartalék. Ilyen tempóban ez elég drága mulatság lesz számomra. Nincs valami más wacom alternatíva aminél nem lenne 2-3 tollhegykészletre szükségem havonta?

    Én egy 49 colos UHD monitorral használom ezt a kis felületet ,igaz a hozzá adott artrage progival. Számomra egyenlőre tökéletes, de arra gondoltam, hogy ha valaki tud olcsó olyan érintőképernyős monitort ami wacom toll kompatibilis és száz ezer Forint közelében mozog az megoszthatná a tapasztalatait velem. Sajnos én haznánkban nem forgalmazott kínai modelleket találtam csak ilyenekből a wacom megoldása meg rettentő drága és csak hobbi felhasználásra kell. Vagy gondolkozzak inkább a wacom pro s-ben? Tudom a nagyobb ajánlott lenne ekkora felbontáshoz.

    A wacom intous draw táblámnál van egy kis hiba is. Nálatok is van olyan artrage-ben, hogy nem akar festeni, vagy csak úgy mintha alig lenne festék az ecseten aztán hirtelen megjavul? Nehéz leírnom ezt a hibát, de azért remélem érthető. Más programot még nem használtam vele, így nem tudom csak ebben áll e fent ez a hiba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák