Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz AuraSync #5381 üzenetére

    De mégis min kellene fejleszteni? Nem a DJI-t védem, de olyan dolgokat vársz el amik még nem léteznek egyik más gyártónál sem.
    - Írod az akku technológiát. Próbálnak ügyködni az energiasűrűséggel, plusz a súly csökkentésével, egyelőre így tudnak plusz perceket nyerni. Itt a fejlődést a szilárdtest akkuval lehetséges majd elérni. Akkor már simán menni fog 1 óra repkedés is 1 akkuval, de addig marad ez ami van. Jelen Lithium akku technológiával sajnos csak +percek férnek bele, dupla repidőről álmodni sem szabad.
    - Jelátvitellel kapcsolatban a DJI így is előre jár. Ez egy consumer drón, műholdas irányítást vársz vagy mit? Akku időbe úgy se férne bele a gyári értéknél nagyobb távolságra való repülés. De sok embernek még az is teljesen felesleges.
    - "Miért jobb az hogy évente (már lassan fél évente) adok ki valami éppen csak jobb valamit mindig drágábban?" Üdv a való világban ahol minden csak a profitról szól. Szerinted a P4-ről miért húztak le 100bőrt kb? Ezért mondtam hogy nem védeni akarom őket, mert rendesen megcsapolják az emberek zsebét 1-1 szériával, az akkuval meg jelátvitelről nem tehetnek hogy ennyit tud, az hogy 10 féle verzióba adják el a P4-et arról már igen csak tehetnek, fejik az embert rendesen. De amíg van rá kereslet addig ezt is fogják tenni..

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák