Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    Zseniális ez a játék, de komolyan :D
    Mentem a 16 winért utolsó meccsen: Loan R9,Loan Pelé,Loan Cruyff,Loan Gullit,Loan Maldini,Loan VDS, meg szaladgált mellette egy Mbappe meg Ramires. Nyilván kikaptam, hát annak a bohóc R9-nek az a lövése is gól amit más játékosnál kihugyozik a kapus.

    Még mindig 5 sebességnyi különbség van az ellenfél meg az én játékosaim között. Egy nüansznyit hibázok azt kurva élet, hogy az életbe nem érem utol a támadót bárki az. A másik oldalon meg Mbappet úgy futják be mintha valami csipőficamos vénember lenne :D

    Ribery egy kalap szar amúgy. Látom ,hogy ő mitől lenne jó, csak éppen ez nálam nem jön ki. Gyenge, folyamat ellökik, minden ziccert kihagy és cserébe még nem is gyors.Helyette általában jön Neymar vagy Zaha, az előbbi jobb is nála.
    Coronado az idei legjobb kártyám itt speciel LB-t játszik, de azt is hibátlanul hozza.Akin meglepődtem mennyire jó az Lahm cdm-ben na meg Havertz 3. cm-ben. Lahm mindenhova odaér, Havertz meg ugyanez csak ő még távolról is elég veszélyes. Martinelli egyértelmű volt, hogy jön a csapatba hát egy Maximinnél jobb egyébként, meg mondjuk Riberynél fényévekkel, de aki nem Arsenalos annak nem ajánlom.
    Frankowski nagyjából ugyanaz mint Ribery, egy bohóc :D Nincs értelmes RB opció, hogy lecseréljem szóval általában Adama jön be helyette.

    A reward amúgy nem adott semmit, promot végképp, egy Griezmann meg Bruno F. jött akik untradek, beleraktam a 87+ campaingban egy újabb Leah Williamsonért :D Szerintem idén 8-10-szer kinyitottam már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák