Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    Aldis történet befejezése. Szombaton kapom a bolttól a telefont- megjött az átküldött fúrókalapács. Ugye ez volt pár hete akcióban...
    1500W. Induláskor érezhető benne az erő. Ahogy előtte írták ez a gép a butaerős kategória.
    A műanyag koffer súlyra brutális. Kinyitás után érthetővé válik... maga a gép (ez ugye az állómotoros kivitel) ugyan nagy, de a koffer súlyát növeli 3 db fúrószár, egy tokmányátalakító egy tokmánykulcs és egy zsírzókupak eltávolító. A termék Made In Németország- hát persze :) Valami w-vel kezdődő márka gyártja- tehát nem Einhell mint amire gondoltam.
    Próbaképp kerestem pár betontömböt... olyan békebelit. 16mm-es hozzácsomagolt fúrószár szépen vitte. A szépen azt gyors és kotyogásmentes fúrást jelentene jelen esetben. A vésőből a hegyest próbáltam ki tömör kisméretű téglán. Nos... nem volt nagy próba. Az első ütésnél kettétörte, ami a lerobbant Skil esetében ( 1.2 J tudott az új meg elvben 5-t) nem ment ilyen gyorsan.
    Szóval 15990 Ft-t első blikkre megér. A műanyag elemek kidolgozása mint pl a pótfogantyú elég siralmas. De ennyiért ha eldöcög pár évet- megérte.

Új hozzászólás Aktív témák