Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Ma megérkezett a várva várt lámpicsom (850 lm, 5 mód, neutral white led, "hegyes" bezel). December 3-án adták fel, tracking nélkül jött, de nem lett baja. Manafontos csomag kicsit lemaradt, ugyanúgy december 3-án rendelve, de a tracking szerint még csak lisztferihegyen áll, vámkezelve státusszal.

    OFF: A csomagot meglátván gyorsan nekiálltam előbányászni akksit a C8-ból. A kapcsoló visszacsavarásával viszont sikeresen lefaricskáltam a menetet, így nem lehetett már rácsavarni. Sajnos a sütés óta nem sikerült szilikonzsírt beszerezni, így még teljesen száraz volt a menet. Valószínűleg ez volt az oka a balesetnek. Azóta bekentem valami zsíros kézkrémmel ideiglenesen (vagy tovább, amíg nem szerzek szilikonzsírt) és tettem rá félig körbe egy csík szigetelőszalagot. Most rendesen megszorul és érintkezési hiba sincs.

    ON: Szóval. Borítékon ajándék felirat, 12,5 $-os értékkel :) . Szeretjük az ilyeneket. Kellemes kis dobozban volt a lámpics, igaz kissé már meg volt nyúzva a karton. Dobozon belül még kapott egy bubis zacsit. Mellette 2 O gyűrű és egy fluoreszkáló kapcsológumi. Egyenlőre még nem cserélem ki. Lámpa összeszerelése kellemes minőségű, menetek, zoom-rész zsírozva, csúszik minden rendesen. Fénye erősebb a manafontos 502b-nél. ~1 perc nagy fényerőn való használat után 37 fokosra melegedett a fej (vagy sok hőt termel a led, vagy jó a hőleadása vagy mindkettő). 3,8 Voltos akksi mellett az alábbi értékeket mértem:
    L > 0,09-0,08 A
    M > 0,55-0,6 A
    H > 2,29 A
    Eddig pozitív a tapasztalat, bár a neutral fehér első pillantásra hidegnek tűnt. Végül az 502b mellé téve látható volt a különbség. (Viszont a meleg fehér C8 durván sárgának számít mindkettő mellett.) Mindegyik lámpában T6-os led van.
    Itt lenne néhány kép. Érdekes, hogy a kapcsoló NYÁKján TANK007 felirat van :F . Ezek szerint arról koppintották volna, vagy csak ilyen alkatrész volt az éjszakai műszakban? :DDD A két vetítési képnél sötét "barackvirág" színű falra világítottam. Igény esetén folyt. köv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák