Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz jada00 #11041 üzenetére

    Biztos hogy visszakapcsolható 3200-ra csak folyamatosan nem lehet maxon járatni. Ezt el kell fogadni, mindegyik hasonló normális lámpa visszavesz. Mondjuk egy fokkal jobb lenne ha a hőmérsékletet figyelné nem csak egy időzítő lenne benne, nyilván -5 fokban nem kéne három perc után csökkenteni a fényét.

    A Terminatorral kapcsolatban mit lehet mondani. Sok tapasztalat, visszajelzés még nincs a márkáról hogy mennyire lehet megbízható hosszútávon, meg hol lesznek 1-2-3 év múlva. Ha nem zavar az UI hülyesége (nincs memória, low-med módról nem lehet kikapcsolni azonnal) meg hogy a két kisebb mód pwm-es (különösen a legkisebb) akkor jó. Ilyen áron a többieknél nincs semmi hasonló, a TK75 mondjuk árban nincs messze tőle, de az nagyobb és nincs neutral változata valamint a Terminatort hajthatod 2-3 akkuval is nem csak néggyel, nálam is hárommal megy. Az UF négy ledese ugyan olcsóbb, de szerintem a kettő nem ugyanaz a kategória ahogy a 26650-es "kilós, félméteres" lámpák sem.

    Az biztos, hogy fényerőben egész más világ, mint bármilyen 800 lumen körüli egy ledes valami. Nehéz utána visszatérni a "szokásos" lámpákhoz.. a melegebb színhőmérséklet meg még rátesz egy lapáttal. Maxon elvileg 4*2.8A-n vannak hajtva a ledek. Luxban is 45-55ezer körül van ami elég jó értéknek számít a több ledes lámpák között. Nyilván akkor lenne az igazi ha a pwm-et eltüntetnék a low-med módnál is. Talán érdemes egy kicsit várni és írni a gyártónak is ezzel kapcsolatban. Jön az U3-as változata, hátha annál hozzányúlnak a driverhez vagy a módokhoz is.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák