Új hozzászólás Aktív témák

  • neooen

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tudtam, hogy a PH-n ilyen topik is lesz :) . Szóval több hónapnyi szemezés után végre be tudtam ruházni egy komolyeb lámpára Fenix TK-35 személyében. Nem sokat olvasgattam a témában, de mostanában kezdek ráérezni az ízére a dolognak. Az akkus témában lenne egy-két kérdésem. Ilyen töltőt [link] és ilyen akkut vettem hozzá [link] . Ehhez a részéhez egyáltalán nem értek és érdekelnének az alap dolgok. Mit is jelent pontosan ez maH? Milyen különbségek vannak töltők és akkuk között? Van itt egy giga töltő teszt [link], most halott valamiért az oldal. Szóval mi ez a nagy töltő mizéria?
    Ha tudtok valamilyen magyar oldalt linkelni, ahol leírják ezeket az alap dolgokat, akkor természetesen az is elég. Ha nem, akkor nagyon megköszönném, ha valaki összefoglalná nekem/nekünk röviden, hogy mit érdemes tudni a 18650-es akkukról és a hozzájuk tartozó töltőkről. :R :R

    [ Szerkesztve ]

    Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.

Új hozzászólás Aktív témák