Új hozzászólás Aktív témák

  • kisskd

    tag

    Üdv!

    Van már 1-2 gagyi lámpa otthon, de láttam már egy fokkal profibbat is, is megtetszett a fényereje, ezért gondoltam, most tudatosan vásárolok. Visszaolvastam részleteket a topicból, és rá kellett jönnöm, nagyon sokat kéne ahhoz okulnom, hogy jól döntsek, így kérnék egy kis segítséget.

    Elsőként az állattartó telepünkre vennék egy fejlámpát. Van telepi világítás, csak gyéren, illetve sokszor lekapcsolva. Kb. 100x200 méter az egész terület, 100-es "csíkokkal", aminek jó lenne sejteni időnként az egyik végéről, mi van a másik végénél. Illetve alaphelyzetben hasraesésgátlóként használnánk séta közben + esetleg kétben 1-2 dolgot megnézni, megigazítani.

    Fényerőt ezek alapján én nem tudom belőni, főleg hogy az eddigi lámpákra írt értéket sem tudom elhinni nyilván. Praktikus okokból jó lenne, ha a lámpában lehetne tölteni az akksit (több dolog, amit el lehet hagyni, illetve egységsugarú felhasználók is használnák), és esetleg, ha zoomolható lenne. Hosszú üzemidő nem lényeg, nagyon max 3-4 órát menne egy éjszaka, de azt sem egy huzamban, van hol tölteni. Vilogás, színes szűrő, stb. lényegtelen.

    Mivel ridegtartásban lesz, kézről kézre jár majd, koszos, mocskos terepen, időnként kapkodva, ezért sokat nem áldoznék rá túlzottan.

    Mit tudtok ajánlani? Külföldi rendelés, webshopok természetesen játszanak.

Új hozzászólás Aktív témák