Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Nos, megtörtént a teszt, éjjel használtam a Blf A6-ot. Sajnos egyetlen egy képet sem tudtam készíteni, mert nem volt nálam gép, a telefonom meg vagy szörnyű, vagy én vagyok hülye az állítgatásokhoz.. .:) Így kénytelenek lesztek beérni az én kis rövidke, szöveges beszámolómmal... :)

    Tehát vittem a C8-at, egy Olight M22-t, egy S2+-t, nameg a Blf A6-ot. Azért meglepett, meg kell mondjam. Throwerként "majdnem" ellőtt a C8 távolságára, pedig nem ez a fő profilja. Persze nem olyan messze, nem is olyan erős, szúró fénnyel, mégis sz@rrá verte az S2-t a távolságban. A módokat még tanulnom kell, mert mint már mondotta, mentálisan nem állok túl magasan, így nem fogtam fel elsőre, hogy mit, hogyan, az biztos, hogy a legmagasabb fokozatról magától visszaveszi a lámpa egy erősséget, gondolom aksi spórolás miatt. Egyébként az utolsó és az az előtti fokozat között nincs túl nagy különbség.

    Az S2+-t imádom, mert nekem a melóban kell az, hogy ha bemegyek egy épületbe és lámpát kapcsolok, akkor ott a helyiség az nappali fénybe ússzon, erre pedig tökéletes... VOLT eddig, ugyanis a Blf ugyanannyira terít, talán még egy kicsit jobban (elhanyagolható), mint az S2, annyi különbséggel, hogy a közepe a fénycsóvának tényleg messze visz. Ez egy ilyen fókusz nélküli öszvér lámpa. Nekem nagyon tetszett.

    Kb. 10 percig használtam a legnagyobb fokozaton(vagyis eggyel alatta), és nem melegedett különösebben, kb. 5-6 perc után elérte a max hőmérsékletet, utána nem melegedett tovább, kicsit melegebb volt, mint a kezem, de egyáltalán nem zavaró, inkább kellemes. Tudok lámpát, ami sokkal jobban forrósodik.

    Így elsőre nagyjából ennyi, ha adtok tanácsot, hogy hogyan készítsek, milyen beállításokkal fényképeket, akkor megcsinálom, ha rendelkezem itthon megfelelő eszközökkel.

    Egyébként nálam váltotta az S2+-t (hivatalosan is megörökölte a fiam)! Ha valaki "univerzális" lámpát akar, annak jó választás lehet, viszont a maga 39$-os árával (teljes ár) nem éri meg megvenni, hiszen egy C8 olyan 17 dodó, egy S2+ meg olyan 14$.

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák