Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    válasz Kolty #28382 üzenetére

    Feletted már írták, hogy nem azzal van gond, hogy jól járnak-e! Biztosan jól járnak! Gondolj bele, a vak éjszakában a régi, lila, lapos elemmel működő vasutas lámpát használók is örülnek. Hiszen fény az éjszakában. Azok a Lidl-s lámpák igenis jók. Nagyon jók! Egészen addig, amíg ki nem próbálsz egy LÁMPÁT! És amint a kezedbe veszed az S2-t, vagy egy C8-at, akkor mondod azt, mint amit a vasutas lámpa után mondasz, ha a kezedbe kapod a Lidl-st... "Aztaaaa! Hát de én eddig azt hittem, hogy..."

    Hidd el. Ide sokan járnak "hobbi-lámpászok", de vannak igazi veteránok is, akik azért értenek is hozzá. Nekem annyi a lényeg, hogy fényt adjon, és ebből a szempontból munkám során kijártam az iskolát... vasutas-lámpától kezdve mindenféle "Police" lámpán keresztül a Mag-Lite-ot is érintve SK68-as "majdnem végállomással" kötöttem ki ebben a topikban. 20 év meggyőződést söpörtek le bennem egyetlen összefoglalóval! Megvettem az S2-t, aztán a C8-at és azt mondtam, pokolba az össze, általam eddig fénytengernek titulált lámpával, mert EZEK a LÁMPÁK!

    Annyi, hogy azóta nem álltam meg, vettem másmilyet is, de a mai napig MINDENKI (profi, hobbi felhasználó, stb.) ezt a két lámpát ajánlja, hidd el, nem véletlenül...

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák