Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    Na kicsit részletezem a csíkos lencsét amit a Leddna-tól rendeltem.
    Függőlegesen 20 fok és vízszintesen 60 fok a vetítési szöge. XM méretű ledekhez való (XML, XM-L2, XHP50, XHP50.2) és pontosan stimmel átmérőben a Convoy S2+-ba. A gyári reflektort, üveget és műanyag központosítót ki kell szedni a ledről és ezeknek a helyére kerül. A tetején van egy kis perem az O-gyűrűnek is és a kiálló csíkos rész pontosan olyan átmérőjű mint a lámpa elején a lyuk.



    Letettem magammal szembe két S2+-t. A bal oldali a csíkos lencsés a jobb oldali pedig narancsos gyári refis. A színbeli különbség nem a lencse miatt van csak a lencsésben melegebb fényű led van.
    Kb a lámpák magasságából nézve egyformán vakítanak.

    Fentebbről nézve és egyre közelebbről már látni a különbséget, hogy a refis jobban vakít.



    Vetítési kép falon. Reflektoros:

    TIR lencsés:

    Reflektoros:

    TIR lencsés lapjával majd élével vetítve:


    Az előbbi képeken az is látszik, hogy a TIR lencsésnek mivel a hot spot jóval nagyobb területet foglal el így a távolságból kicsit veszítünk vele. De bringára így teljesen jó mivel szemből kevésbé vakít de jobban látni az út szélét és egy 2100mA-es lámpával is elegendő a fénye. A teszten a lencsés lámpa 1750mA-es a refis pedig 2100mA-es. Összes fotó amit készítettem ITT található.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák