Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    Nitecore P12. Aki nem emlékszik felszakadtak a pad-ek és több sebből vérzett szegény.

    Úgy indítottam, hogy a panelt megtisztítottam és elkezdtem a felszakadt pad-ek helyett más után nézni ahová forraszthatok. Nem maradt sok lehetőség. Felvakartam a padhiányok körül a lakkréteket.

    Majd a másik panel forrasztási pontjaiba vezetékeket döftem mivel voltak lyukak és körbehajtottam ezzel is növelve a területet.

    Majd a középső 3 pad átvezetéseibe is vezetékeket forrasztottam hogy ne csak az ón és a padek tartsák hanem a vezeték a túloldalon is le van forrasztva.


    Így össze tudtam forrasztani a kt panelt a vezetékeket átdugva a másikon.


    Itt nem tudom mennyire látható van alul egy 8 lábú fekete alkatrész aminek a túlsó oldalán is megvan a + táp 3 lábon és onnan húztam egy vezetéket a túloldalra mivel a +tápból alig volt érintkezési felület így biztosra akartam menni.

    A mechanikus fordított polaritás védő fekete műanyagot vissza se tettem és a driver most nincs beragasztva a fejbe csak a cső tartja a helyén de nem is fogom kitekergetni mert nem akarom hogy a maradék érintkező felület is felszakadjon. Ez már így marad és melós lámpának jó lesz.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák