Új hozzászólás Aktív témák

  • Victorio

    aktív tag

    válasz Clever0 #36069 üzenetére

    Nekem is van egy Astrolux S2-m.

    Amikor sátras-hátizsákos túra van és sok mindent kell cipelni, akkor ez jön velem a fejlámpa mellé.
    Kézbevéve minőség érzete van, nekem formára is nagyon tetszik - kicsit a régi Maglite lámpákra emlékeztet az alakja.

    Nem melegszik túl tartós használatnál sem, pedig FET-es drirekt drivere van. Hogy ezt kihasználjuk, kell bele valami Samsung 30Q kaliberű nagy áramú akksi amiből jó a lapos végű is.

    A fénye szűk sávú, egész messzire visz. Nekem 5000K-es van, természetes színeket, szép képet ad. Egész változatosan lehet az üzemmódjait programozni, egyszerű kezelni.

    A világítós kapcsoló miatt este a sátorban sem kell hosszan kotorászni utána. Egyszer kipróbáltam mennyit fogyaszt a kapcsoló világítása, egy hónap folyamatos üzem után betettem a töltőbe az akkut, a feléig se merült még le. Szóval attól se kell félni, hogy ez idő előtt lemeríti.

    Amikor megvettem, az addigi kedvenc Convoy S8-at szívfájdalom nélkül elajándékoztam, mert ez annyival jobb volt mindenben. És nagyon billeg a léc, hogy megvegyem a rozsdamentes rézfejű verziót is, mert az valami egészen elképesztően gyönyörű. Persze nem használnám, nehogy baja essen - csak havonta elővenném fogdosni kicsit :D

    Szerintem a maga kategóriájában kiemelkedően jó vétel.

    Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.

Új hozzászólás Aktív témák