Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    3 napja van nálam kölcsön a fejlámpa tesztbe is látott Nitecore NU10 és megtérített :D
    Aki azt mondja hogy fejlámpába kell 2000 lumen meg XHP led az marha :D
    a 160 lumenje amit maxon tud pont annyi mint a Skilhunt H03 alacsonyabbik High szintje amit az esetek 90%-ában használok. Csak a Skilhunt kb 30-60 fokban szór ez meg 170 fokban.
    A műanyag házat is elnézem neki mert cserébe majdnem fele olyan könnyű mint 18650 akkus társai. Boruit RJ-02-höz képest majdnem harmada. Alig veszem észre a fejemen és amekkora a szemeim látószöge abba minden irányban világít. Ha szemmel látok valamit biztosan oda is világít és nem kell a fejem forgatni. Természetesen csak 5-10m-en belül van elég fénye de szűk helyeken, vagy aknába kocsit szerelni marhajó. Nem is áll nagyon el a homlokomtól így nem verem be sehova. Futáshoz azért jó mert könnyű bár ott a fényereje lehet picit kevés, bringázáshoz meg szintén nem visz elég messzire de ilyen célokra ott vannak a 18650-es lámpák. Hátránynak még azt tudom felhozni hogy nem cserélhető az akku, de töltés közben is működik szóval ha zsebbe raksz egy power bankot és a fejeden bedugod a kábelt akkor is használható némi kompromisszummal.
    Nem bántam meg, hogy megvettem a kuponos 16$-os áron. Alig várom, hogy megjöjjön a sajátom.
    Én a sárgát választottam mert azon sötét pánt van és kevésbé látszik meg a kosz rajta.

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák