Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Nem követem a GT topicot, mert egyre nevetségesebb ami ott folyik. De most az uccsó pár lapot átfutottam. Szerintem ők tisztában voltak vele hogy az EU-ba mennyibe kerül postázni a lámpát, akár sima regisztrált csomagként, akár DHL-el. Most szerintem azért hivatkoznak erre hogy 40$ kérjenek hogy a veszteséget próbálják csökkenteni, csak kell valami ok..
    Hiába írja TA hogy 100k $-t fektettek be, ennyire azért nem lehetnek kezdők hogy minden becslés nélkül rábólintottak erre a 111$ meg 150$-os árra. A szállításról meg ne is beszéljünk. Én sem vártam el hogy ingyen postázzanak nekem egy 2kg-os csomagot Kínából az EU-ba.
    Ezzel hogy most követelőznek csak saját magukat minősítik le sajnos. Nyilván egy Olight vagy Fenix-nek pl. meg se kottyant volna ezt a projektet végigvinni sírás rívás nélkül. De akkor a lámpa nyilván alapból 250$-ba került volna, nem pedig 111$-ba.
    Úgy látszik Lumintop-nak ez már túl nagy falat volt. Nem csak a lebonyolítás, hanem úgy minden együtt. Többet gondolom sem a BLF sem pedig ők nem mennek bele egy ilyen nagy volumenű projektbe hogy együtt vigyék véghez.

    Illetve aki kicsit konyít a lámpákhoz valamennyit, tisztában van vele hogy egy ilyen lámpa 111$-ért olyan mintha ingyen lenne kb. A minőségre meg mindenre semmi panasz nincs. A refi is tökéletes, eloxálás is, illetve minden együtt nagyon pöpec. Hogyha az első 555-nek 200$ lett volna akkor szerintem fele annyi ember jelentkezett volna érte, viszont akkor nem menne a sírás sem.

    (#42998) Myers

    Fenix TK75 BG-ről DHL-el jött nekem, és az is átment a vámon. Szóval annyira nem ritka, szerencse kérdése csak. :K

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák