Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag

    válasz ks52 #47729 üzenetére

    D4S tömege:
    Akkuval: 236g
    Akku nélkül: 142g

    Zolkow: Kép van de még nem feliratoztam és töltöttem fel. Nézd meg az Emisar D1S képét. ugyanaz 99%-ban a vetítési kép csak mivel 4000K-s minit vettem így annak melegebb a fénye valamivel.

    -szabi-: Megértem amit írsz és igazad is van. Bár a HC33-nál nem volt választásod ha tovább akartál turbót jégkockákkal kellene hűtened a lámpát. Az visszalép és kész nem tudsz mit tenni. Ez a D4S legalább 1 percig tartja folyamatosan. vagy ha beállítottam a ramping maximumát 1500 lumenre azt 4-5 percig bírta mire sütötte a kezem. kb 1000 lumen az amivel folyamatosan akkumerülésig tud üzemelni. De itt legalább az ember tudja módosítani a ramping alját, tetejét, visszalépési hőfokot és ezzel kicsit befolyásolni.
    Annyi értelme van össz vissz ha tudod hogy kelleni fog a nagy fényáram vigyél bazinagy lámpát. Ha viszont egy ilyen kicsi van nálad mindig akkor legalább rövid időre 1 percre pl van nagyobb fényed ha csak valamit meg akarsz villantani messzebb.Aztán ha láttál ott valamit visszább léptetsz és közelebb mész.

    A D4S-nek nem feltétlenül csak a brutál fényerő az előnye hanem a nagyon kényelmesen használható firmware.
    Mivel az Andúrilból átemeltek 1-2 fícsört így még jobb lett mint az eddigi Emisaroknak. Bár nekem az összes többin Andúril van így majd ez is megkapja hamarosan. Mivel kb 8 lámpámon az van így jobb lesz azzal mert a gyártó azt kérte, hogy bizonyos gomb kombinációk másképp legyenek.

    Nekem is bazisok túl erős lámpám van amúgy de ez már az én marhaságom. Viszont azokat is szeretem amiket könnyű használni és akárkinek odaadva fél percen belül a teljes működését el tudod magyarázni és nem kell folyamatábra meg ilyenek, hogy megérsd. Az anrúril mondjuk az első beállításoknál bonyolult de ha mindent bellőttél a saját ízlésednek megfelelően utána alig kell pár dolgot megjegyezni a használathoz.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák