Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Tegnapelőtt megérkezett a rendelésem manától. Febr. 5-én este adtam le a rendelést és 14-én reggel már hozta postás az értesítőt (meg a csomagot is, csak nem voltam itthon). Volt a csomagban 502b, C8 warm white, lángnyelves Trustfire akksi, XTAR WP2 töltő. Közeljövőben írok majd bemutató(ka)t, de addig is röviden a véleményem:

    Az egyik 502b-nél nem működött a kapcsoló, kikapcsolt állapotban is halványan világított a led. Szétszed, megpróbál kiforrasztani, nem sikerül kiforrasztani. Kicsit nyomogattam a kapcsolót ezután, a ellenállásmérő szerint jó lett és összerakva is működött. A foncsoron apró karistolásokk, a vetített fényen nem látszik szerencsére. Kicsit nagyobb az Jetbeam BC20 S2-nél méretben, zsebemben talán elfér. Fényben nappal nem annyira érezhető a különbség, sötétben viszont az 502b a bevilágított terület szélét erősebben világítja meg, a hotspot is erősebb.

    C8 fénye nappal ingerlően sárga, sötétben gyönyörűen visszaadja a színeket (ha lehet ilyet mondani egyáltalán). Hotspot mérete megegyezik kb. az STL-V2 hotspot méretével, de bőven nem olyan erős. A c8 kicsit nagyobb körben világítja meg a területet, de a hotspoton kívüli rész erősségénél is a STL-V2 győzedelmeskedik. Az üveg ujjlenyomatos volt belülről, foncsoron egy macska (inkább egér) kaparás. Szerencsére fényén ez sem látszik.

    A lángnyelves Trustferi jobb, mint a kék. Kék akksi feszültsége 3,89V, lángnyelvesé 3,99V. 502b kék akksival 1,65A áramot vett fel, lángnyelvessel 1,9A körül (kapcsoló helyén mérve).

    Töltőről nincs sok tapasztalat, ha bedugom világít a led. Doboza nem volt sérült, a doboz ablakát pedig letakarták bubis fóliával, így kisebb eséllyel sérül és a kíváncsi szemek elől is rejtve volt valamennyire.

    Nagyjából jelenleg ennyire futja, azért remélem, hogy aki elolvasta, érdekesnek találta :) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák