Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzV6

    senior tag


    Blf LT1
    Színhőmérséklet végletek:

    Vetítési kép nagyon jó. A felfele azélesedő fej miatt a talpánál szinte nincs vakfolt. Felül sem számottevő. A ledek a tetején vannak belül és lefelé néznek. Itt a kép csal kicsit meg 10 cm-re van a faltól. A kis kuckóm innen telibe bevilágítja.

    Alapból 5 db 7135-öt használ a hideg és ugyanannyit a meleg színhez. Szóval a két végállásban 1.75A az áramfogyasztás. A középső 50%-os színkeverésnél maximum 2.35A-t mértem mert hogy állandónak tűnjön a fényerő ott nem küldi maxon egyik csatornát se. Lument nem tudok mérni ilyen kialakítású lámpán de közepes színállásban 700 környéke lehet az áramfelvételből ítélve.
    Viszont! Az akkuk felől vannak kis padek amivel beállítható hogy 3, 4, 5, 6 vagy 7 db 7135 legyen csatornánként. A driveren rajta vannak csak egy forrasztás pötty és már erősebb is. Vagy akár redukálható 3-ra az üzemidő maximalizálás miatt.
    Plusz a színhő ramping lehet automata is a fényerő függvényében pl: min fényerő meleg és maxnál hideg. Vagy fordítva is akár. És ahogy változtatod a fényerőt úgy változik a színhő is.
    Kis fényerőn kicsit darabos a színhő állítás de magasabbon simább.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/

Új hozzászólás Aktív témák