Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz bedvóter #59715 üzenetére

    Nekem bejön a TIR lencse, szerintem fejlámpákhoz nagyon jó dolog hogy frankó szórt fénye van.

    Gargouille
    Köszi! Igen fehér fényű, ha csak lehet fehér fényű lámpát veszek, sárgás fényt nem szeretem.

    WestBam
    Köszi :R Nekem ennél jobb fejlámpa nem kell, mindent tud amit tudnia kell. Nagy ritkán a turbó mód nekem is jól jön, de a 600 lumenes móddal meg igazából tökéletesen el vagyok bárhol. Azt ugye szépen tartja folyamatosan, bőven elegendő bármilyen munkához, ha meg kell a turbó 2 klikk azt meg is van oldva. Nekem nem kell kézlendítéses fícsőr meg hasonló dolgok.
    Amúgy a töltőelektronika hozza a szokásos minőséget, 4.20V-ra töltötte fel, fél óra állás után 4.19V-on áll az akku. Szóval nem tudok belekötni ebbe sem, mint ahogy a minőségbe sem.
    Nagyon várok X7R-ről egy tovább fejlesztett változatot.

    Az a legnagyobb bajom hogy az X9R-el úgy vagyok mint a BLF GT-vel. Brutál jó lámpa, nincs rá szükségem, de akkor is kell lennie egy ilyen lámpának itthon a GT mellett.
    Engem az Acebeam nem vesz meg a csillió lumenekkel, mire megyek vele ha másodpercekig tudja csak tartani? Ott az X9R 10 év garival, majd 100k cd, 25 000 lumen, nagyon szép számok.
    A max fokozatot le se írom, viszont a következő
    12800 lumens (~6400lm);
    1h30m (10m) - run-time
    Azért nem rossz hogy 10 percig tudja tartani a 12 800 lument, utána meg a 6400 lument 1.5 órán át.
    Vagy az 1600 lument 8 órán át.

    Az a baj ezzel is úgy vagyok mint a legutóbb vásárolt fúró ütvecsavarozó szettemmel hogy elvoltam az olcsóbbakkal, jött a Metabo, a mostani Milwaukee szettel meg kb imádok dolgozni, annyira jó gépek. Lámpákkal ugyanez a helyzet, ha a nagyon olcsó noname Kínai után az ember kezébe kerül egy márkás, utána le sem akarja tenni. Csak azért bakker több mint 150k a X9R. :((

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák