Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz pittlaren #66954 üzenetére

    Bocs, ha megsértettelek. Nem volt célom. És az olcsóbb 2x AA -s lámpákkal hasonlítottam össze. A Fenix E20V2.0 lámpámat 30 EUR -ért vettem, a Fenix LD42 pedig 50 EUR volt, tokkal, vonóval együtt. Pl. volt olyan helyzet, hogy elmentem ügyfélhez, a Convy S2+ 50 lm -ja kevés volt, fel a 400 lm -ra, ami ette az akkut. Az Astrolux C8 lámpám első benyomásra, "húha de jó a fénye". Második benyomásra, kb 20% - 30% -os merülés után, "hova lett a fénye?". Szóval a Convoy, BLF, Astrolux, Sofirn lámpáim a fiók mélyén pihennek. Így ezek lettek számomra a drágák.

    Eddig az összes elemlámpa találkozón részt vettem. Külön találkoztam Zozz -zal is, és a Győri találkozókon is mindegyiken ott voltam, M4D4 (Martin) is összefutottam. Különleges prototípusokat is láttam, kézbe fogtam, kipróbáltam. 200+ km -t is hajlandó voltam pl Budapestre elautózni. Hozzátok. Nem voltatok valami sokan ezeken a találkozókon. Pedig az ilyen találkozókon lehet csak kipróbálni a lámpákat. Esti túra is volt már, igaz zárt körű. Úgy sem jött volna el senki innen. Magam részéről, tesztelem is a lámpáimat, így tudom mire képesek.

    Már páran vagytok itt is a FB -on is, akiknek segítettem lámpát, akkut beszerezni. Jó áron. Most pl a Fenix PD32V2.0 van úton, 59,90 EUR az egész csomag + csomagküldő szolgálat, házhoz. Utólag fizetve.

    Nem szeretet kérdése a lámpa választás (lehet valakinek az), ahogy használom, nekem ezek feleltek meg. Pl ha gondba kerülök az erdőben, eltévedek, a Prime A2 PRO fejét átcsavarom a Prime C2 testére, így 150 óra (MAX) tartalék üzemidőt nyerek. Bármely hazai erdőből kigyalogolok. ;)

Új hozzászólás Aktív témák