Új hozzászólás Aktív témák

  • FBLLMAG

    senior tag

    válasz gyapo11 #66991 üzenetére

    Nem akartam pontos lm mérést. Ugyanabból a távolságból, azonos szögben, azonos feltételekkel mértem meg 2 db lámpát, hogy látni lehessen, mire gondolok. Viszont mint a pókháló, szertefutott a történet. Az volt a lényeg, hogy a járdát magát, a 2x AA -s lámpám alacsonyabb fényárammal, jobban világítja meg. Az alacsonyabb fényáram pedig hosszabb futamidőt jelent. Lehetett volna bármilyen 2 lámpát ideállítani. (Elárulom, a Nitecore MH23 55 lm -ja, azonos 18650 -es akkuval, 1000 percet produkált a Convoy 1200 percéhez képest.)

    Nem vagyok híve az akkucserénk teljes sötétben (bár az Acebeam akkuja zölden világít, és pirosan villant pár mp -ként). A rendes tartalék üzemidőt, nagyobbra tartom. Nem kell bajlódni akkucserével út közben, bizonytalan, esetleg veszélyes környezetben, ahol másra kell figyelni. Nyugodt körülmények között könnyebb akkut cserélni. A tartalék üzemidő arra való, hogy hossszúúú ideig bírja a lámpám, így eltévedés esetén, van időm megtalálni az utat. Hasonló mint a SOS funkció. Jó ha van, de ne kelljen.

    A fókuszálható lámpákat én is kedvelem. Csak azokkal van gondom, amik fókuszálva, 0 szórt fényt biztosítanak. ;)

    AA / AAA akkuk, a túlbiztosítás érdekében használom. Pár éve megkaptam, hogy nem lehet velük látni. ;)

    Valamikor, a 90 -es években, közelről láthattam 1 csavarhúzó fém részének eltűnését. Azóta érzékeny a szemem az erős fényre. Ezért válogatom meg, milyen lámpákat, mire használok. Gondoltam, ami nekem tetszik, másoknak is tetszhet. De ha nem, hát nem. ;)

    U.I. Az Armytek Prime A1 (PRO) modellek gyártása befejeződött. ;)

Új hozzászólás Aktív témák