Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz nubreed #17092 üzenetére

    Mindkét megoldásod jó. Maradhatsz egy helyben charity-t csinálni, ha találsz erre alkalmas rendszert, de mászkálhatsz is össze-vissza. A lényeg, hogy csak Fed minor frakciók küldetéseit vállald el.

    XP táblázat: (#14267) baphomet
    A PO -> CPO szintlépéshez kb. 100 charity küldi kell.
    A fenti hsz-ben említett Tun, Aymifa, Tamar rendszerek nem olyan jók charity-t csinálni, mint korábban.

    Most, ha sietős a dolgod, akkor Fed rendszernek a 17 Draconist ajánlom. Birodalminak pedig a Quince, Fehu, Te Kaha az alkalmas. Ezek mind távoli rendszerek, emiatt leginkább charity és long range küldetéseket adnak. Úgy gondolom, hogy szállítós/csempész küldetéseknél nem a küldetések mennyisége, hanem az értéke számít. Tippre: valahol 5 és 10 millió érték közötti szállítós küldetés kell 1 XP-hez, de ez távolsági küldetésekkel (0,5-1,5 mill/db.) könnyen teljesíthető. A másik, amit megfigyeltem, hogy szállítós küldetéseknél nemcsak a feladónál, hanem a címzettnél is nő repu, és jár némi XP is ezzel.
    A Quince-n vettem fel birodalmi frakcióktól szállítós küldetéseket, de ezek legtöbbjének Fed frakció volt a címzettje. Nem csináltam mást, csak leszállítottam az árut, beváltottam a Fed bounty-t, exploration data-t, és minden megállónál, ha volt felvettem a Fed a charity küldiket, és egyszer csak beadta a warrant officer szintlépést, úgy, hogy alapból a célom az Imp rank növelés volt. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák