Új hozzászólás Aktív témák

  • gigafun

    senior tag

    válasz undercover #17144 üzenetére

    A fegyver mindig nehéz kérdés, mindenki másra esküszik.
    Rakéta szerintem használhatatlan, kevés lőszer, kis sebzés.
    Multicannont imádom, csak kevés a skuló. :) Anno Asp-en 6 MC volt és pusztított is nagyon, csak 20 perc alatt kilőttem a 13 ezer golyót.
    Railgun papíron nagyot üt, de nem elég hatékony, és kevés a lőszer.
    Plasma bazi nagyot üt, de lassú a lövedék, csak közelről lehet vele betalálni, és melegít.
    Cannon is ütős, de szintén csak közelről, mert lassú.
    Nekem legjobban a lézerek jöttek be hosszú távon.
    A Beam nagyon odaver, de hamar kifogy a PD, és nagyon fűti a hajót. PvP-re viszont jó, mert rövid idő alatt nagy sebzést lehet vele kiosztani. A Burst jópofa, be nem sebez annyival nagyobbat, mint a Pulse. A Pulse nagyon jó választás, mert hosszú távon többet sebez, mint a Beam, és nem melegszik tőle a gép. Ráadásul a pajzs átütő képessége is nagyobb egy picivel, és sokkal olcsóbb is.
    Sokat kisérlezettem a fegyverekkel, a kondát sokáig 6 gimballed Puse lézerrel használtam(4 nagy, 2 közepes). Aztán nyomtam 4 nagy Beam-mel, viszont mostanában 4 nagy fix Pulse és két medium gimballed Beam a felállás. A nagyok a nagy hajókra, a medium beamekkel meg a kis szúnyogokat csapom le, max kobra méretig.
    A fix fegyverekkel sokkal nehezebb a célzás, viszont mindenképp érdemes rászánni az időt a gyakorlására, mert több előnye is van. Az első és legfontosabb, hogy kb másfélszer nagyobbat sebez, mint az azonos méretű gimballed társa. A második, hogy nem zavarja a chaff, márpedig mostanában az NPC-k i fossák magukból a konfettit. A harmadik előnye pedig az, hogy akár 2.5-3 kilométerről is el lehet találni vele még a menekülő kis hajókat is, mert nem kalimpál össze-vissza.
    A lényeg az, próbálj ki mindent, aztán kialakul, hogy a stílusodhoz mi a legjobb. Most még veszteség nélkül lehet próbálgatni a fegyvereket. Aztán ha kialakult, akkor majd átalakul százszor. :)

Új hozzászólás Aktív témák