Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz aerosmith #26165 üzenetére

    Na ez a fitt.
    A kellő teljesítményhez természetesen szükséges a PP fejlesztés is. Nekem egy négyes van fent, de lehet, hogy egy hármas is elég lenne, egyszer ráérősebb időszakban ki fogom próbálni(minél kisebb a PP tuning, annál kisebb a kánikula)
    Ennyi rakteret csak a küldetések miatt tettem fel, hogy a kellő mennyiségű mod embedded fw-t begyűjtsem. De lustaságból fent hagytam, majd egyszer elnézek Shinrarta Dhezra-ba, és átpakolom, de igazából most sincs hiányérzetem. Mindazonáltal még egyszer hangsúlyoznám, az ötös szintű fejlesztések nélkül manapság nem hajó a hajó.
    -
    -
    baphomet - "Az antimony konkrétan nekem sem kell. A ruthenium és tellurium viszont thermal resistant SG és OC PP alapanyag"
    -
    Ezért csak az antimony-t említettem én is(bár a tellurium sem kell feltétlenül, ha csak valaki nem akar plazmát használni, mert máshoz nemigen szükséges az 5-ös szintű, "grill 2000" fantázianevű PP :N )
    -
    "Az inara.cz component listáján látni, hogy egy adott összetevőt hány recept használ. A nullásak ugrottak a mélyűrbe, még a ritkák is."
    -
    Ne csak a nullásakat szórd ki(bár én abból a ritkákat megtartottam, nehogy holnap érkezzenek újabb lehetőségek, pl beam 5-ös tuning, amihez esetleg pont azok kellenek majd), hanem ami pl clean thrusterre való, vagy más olyan fejlesztésre, amilyet úgysem fogsz használni. Sajnos én mint beteges gyűjtögető sokszor képtelen vagyok megnyomni a "discard" gombot :U

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák