Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz cacasz02 #26222 üzenetére

    "Megmondom hogy. Úgy hogy ez egy JÁTÉK"
    -
    Igen, jól mondod, ez egy játék. És mint olyan, akkor nyújt játékélményt, ha olyan feltételeket biztosít, hogy van értelme a játékosok tevékenységének. Márpedig ha lehet teleportálni, akkor minek szerencsétlenkedik az a pilóta mondjuk szállítmányozással? Egyáltalán minek lehet rakteret tenni egy hajóra? Egyáltalán minek van a játékban szállítóhajó? pl T9?(na mondjuk az tényleg minek van) Minek vannak kalózok, ha egy fia kereskedővel nem fognak találkozni sehol? Egyáltalán, miért nem ugranak be az iPON-ba, hogy vegyenek maguknak egy printert, amivel aztán kedvükre nyomtathatnak maguknak rakományt?(amit persze dobhatnak ki a kukába, mert ugyan kinek kell, hisz nyomtatója mindenkinek van) De minek egyáltalán teleportálni is, miért nem nyomtatnak inkább maguknak másikat? Modulokat meg fegyvereket teleportálni lehet, de tárolni nem?
    Ilyen erővel miért nincs mondjuk varázsbabom? Hisz ez egy játék, itt bármi lehet! 3x megtörölgetem, és máris Nekeresdiában termek, ahol ingyen osztogatják az onion head-et(valószínűleg Braben mester is odaköltözött, és rendszeresen él is a potya lehetőséggel) :D
    Szóval jöjjenek csak azok a mutáns tevék is, picit nem fognak kilógni a sorból. :N
    Maradjunk annyiban, ahogy grHawk szaktárs is mondta, ez rohadtul nem illik az ED világába, ez úgy ahogy van, egy hajánál előrángatott képtelenség, de mindenki csinálja úgy, ahogy neki tetszik :K .
    -
    -
    duvi - Kár. Hát akkor had lássa az utókor is, milyen béna voltam....akarom mondani a thargoidok :B

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák