Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz cacasz02 #26259 üzenetére

    "Az persze nam arcade hogy a tunningolt cuccok is vissza teleportálódnak a ladikra miután beolvasztottak a semmi közepén."
    -
    Rohadtul nem egy kategória a kettő, bizonyos kompromisszumokat meg kell kötni a játszhatóság kedvéért. pl nem lehet azt mondani, hogy elhunytál, válassz magadnak egy másik nevet, fáradj el a sarki sidi szalonba, és nyissál egy új karriert. :N
    Ha a hetek, vagy egyeseknek hónapok alatt összehozott tuninggépe elveszne, akkor nagyon kevesek rizikóznának, az kb az open azonnali halála lenne(ami persze nem az én bajom). Ha viszont nem lehetne teleporttal keresztbe-kasul ugrálni, akár csak a bubin belül is, attól még remekül működne a játék, mint ahogy eddig is. Ilyen erővel előállhatna valaki, hogy mivel ő sem időmilliomos, nem óhajtana annyi időt fordítani mittomén meta alloy, vagy painite gyűjtésre, teremjen az meg inkább cserépbe ültetve a hangár sarkában. És lehessen a helyi trafikban 4Cr 20-ért venni egy zacskó mod embedded fw-t, mert neki nincs ideje vadászni rá(na ez tényleg jó lenne, ez néha tényleg hervasztó :K )
    HÁT NEM!
    A siker örömét pont az adja meg, hogy nehezen jut hozzá az ember, és ebbe néha bizony az anyázás is benne van, meg a kínlódás, és a "nemannyiragyönyör" részek is. Palin mester kedvéért pl 5k Ly-re kellett elkirándulnom. Ha valaki sosem mozdult volna ki a bubi centrumából, az én vagyok. Tele is sírtam a fórumot hogy mennyire úúúútálom :K Mit telesírtam, telebömböltem. :K :B :K De mikor meglett, az jó volt, és nem bombáztam Braben mestert, hogy lehessen teleportálni, vagy tudom is én mit csinálni helyette. Ha nagy távokat teszel meg, legyen rá fél órád! Úgysem kell folyamatosan keresztülcikázni a galaxist.
    -
    "Nem értem hogy ez a transfer miért olyan fájó pont egyeseknek. Az egyetlen ok a "haénszívtammásisszívjon" lehet."
    -
    Nézd, én sokadszorra hangsúlyozom, hogy nem tiltakozom, ha a többség ezt akarja, legyen így, én majd alkalmazkodom az új helyzethez, és megtalálom benne a magam játékstílusát, még csak szavazni sem fogok. Egyszerűen csak nem örülök neki, mert az ED ezzel a hajánál fogva előrángatott képtelenséggel szükségtelenül megy el az arcade irányba, és ez sztem rongálja a játék világát. Ráadásul az is aggaszt, hogy néhány plusz userért Brabenék milyen újabb bárgyú kompromisszumokba fognak még belemenni. Mindenesetre bennem sem indulat, sem harag nincs az ellen oldal iránt, elfogadom, hogy nektek más a véleményetek, én csak leírtam az enyémet. :)
    De sztem bőven kiveséztük a témát, jobban is, mint amennyire az megérdemelte volna, úgyhogy én ezennel vissza is térek a birodalom, és a Clipperek szidalmazására. Javasolnám kezdőtémának Volungu-t :D
    -
    -
    duvi - Nem rosszak, csak kár, hogy kicsit megkésett. Az Assault ship fénykorában kellett volna.
    Most a Corvetthez valót várom(bár ott a gyári alapszín sem rossz)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák