Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    Akkor elmondom, hogy én mit szeretnék látni a 3.0 -ban. Vagy néhány részét akár már a 2.4 -ben:

    -Egyedi HUD minden űrhajóban. Jó a holografikus display rendszer de valahol vicces, hogy az összes hajóban ugyanúgy néz ki.

    -Még több űrhajó, legalább dupla ennyi kellene mint ami jelenleg van. Pl. az Alliance -nak is legyenek végre hajói! És ne minden hajó ugyanúgy nézzen már ki. De most őszintén, a Sidewinder, Cobra, Viper iszonyúan hasonlítanak egymásra. Adder/Hauler szintén. Federal Dropship/Assaul Ship/Gunship szinte egy az egyben ugyanaz. Anaconda/Corvette hmm, hát itt is látok hasonlóságot. Clipper/Cutter szinte ugyanaz, csak az egyik nagyobb. Jó, kicsit túloztam, de nagyvonalakban azért ez a helyzet.

    -A játékosok egymás között is tudjanak kereskedni! Vicces, hogy ez mai napig nincs benne a játékban.

    -Atmoszférikus landolható bolygók, de nem csak üres tartalommal, mert ahogy jelenleg van a Horizonsban, hogy kb. kimerül a Material vadászatban és a data pontok szkennelésében, meg néhány (pl skimmer) bolygóra szóló küldetésben az egész, szóval ennél sokkal több és szerteágazóbb lehetőségek kellenének.

    -Legyen tétje annak, hogy melyik szuperhatalommal bratyizol. Federation/Empire/Alliance. Kiéleződő konfliktus ezek között, és legyen ehhez a konfliktushoz köthető küldetések, akár új fajta community goal -ok formájában, legyenek konkrétan Fed/Emp/All harci területek a galaxisban, ahol simán megtámadnak csak azért mert az egyikkel vagy másikkal vagy jóban és mindenképp legyen bevonva minél jobban a Capital Shipek, ezek legyenek támadhatók, sőt olyan kületések kellenének, amikor ilyen flottákra kell vadászni!

    -Az alienek jussanak minél nagyobb szerephez. Legyen ez egy újabb konfliktus forrás, sőt, tőlem épülhet a teljes 3. évad erre. Lehessen harcolni velük, minél nagyobb számban jöjjenek csak és kezdjék ellepni a galaxisunkat, csak jöjjenek már!

    -Legyen több fajta SRV, (tudom, hogy lesz, már volt erről szó). Sokkal több SRV-khez köthető küldetések kellenének, a data point szkennelés és material gyűjtögetés hosszú távon nem elég.

    -Legyen sokkal több űrobjektum. Tudom, ilyenek is jönnek, pl military és civil létesítmények, egyelőre még csak vizuális hatás miatt, de a későbbiekben ezeknek legyen még több gameplay szerepük. Sokkla töbféle űrállomás kéne, változatosabb formákban. Jó, tudom most már pl lesznek aszteroida állomások, de ez számomra még mindig kevés.

    -Legyen már új voice over csomag! Pl a Proximity és Impact veszéjt ne csak egy hülye kis hang effekt jelezze, amit néha aharc hevében meg sem hallasz, hanem mondja be a computer hang. Ja és legyen már választható male/female voice over.

    -Legyen NPC Crew is!

    A space legset nem írom, azt szerintem most úgy sem kapjuk meg, jobb esetben majd a Season 4-ben.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák