Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Valaki, aki a pvp dolgaiban mélyebben benne van, felvilágosíthatna az alábbi esetről. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak egyszerű szivatás, vagy az illető szempontjából van valami haszna is.

    Open módban dokkoltam éppen a Jamesonon, mikor jött egy wanted FDL, és felöklelt gyakorlatilag a bázis bejáratánál. Egyértelműen direkt, még rá is boostolt. A papír Viperrel mentem, amúgy pont azért, hogy vajon beleköt-e valaki, de a támadásra nem a bázisnál számítottam. Az ütközés meg utána 1-2 lövés elég is volt. (Mondjuk a lövés érdekes volt.) Hogy a támadóval mi lett, azt nem tudom, a bázis lőni kezdte, de azzal a hajóval azért alighanem le tudott lépni.

    Rebuy után visszamentem ugyanoda, hátha megint jön, és 10-15 perc múlva jött is. Ugyanaz lejátszódott megint. És elgondolkodtam, neki ebben mi a jó? Pénzben nekem nem okoz kárt, kb. 200k annak a hajónak a visszavásárlása. Deadly szinten vagyok, tehát sejtheti, hogy egy Viper visszavásárlása nem vág a földhöz. A notorietyt gondolom megkapja, mert nálam be van kapcsolva, hogy jelentem a támadást. Szintet sem lép már, mert elit volt előtte is. Ha a bázis szétlövi, ami szerintem a második alkalom után meg is történt, akkor ő sokkal többet veszít, mint én. Persze neki sem okoz gondot kifizetni, de akkor is rossz üzlet a hússzorosát kifizetnie annak, amibe nekem került. Akkor mire jó ez az egész?

Új hozzászólás Aktív témák