Új hozzászólás Aktív témák

  • Novver

    senior tag

    Sziasztok!

    Úgy tűnik megint megadta magát a Thrustmaster HOTAS X-em (a 4.-et nyúzom a launch óta, eddig mindegyiket gariidőben ki tudtam cserélni, most viszont már kifutottam belőle) a Z tengely néha pluszban érzékel, jobbra balra ránt, mindegyiknek ez volt a baja egy idő után. EDHU discordon WD40et javasoltak a karhoz, de nem szeretnék vesződni vele, inkább beruháznék egy komolyabba, megérdemli a játék. Kisebb nagyobb megszakításokkal évek óta játszom, többezer órával benne.

    Gondolkoztam hogy maradok a Thrustmaster vonalon és egy T.16000M lehetne, illetve ha már minden perifériám (G220 egérpad, G403 egér, G810 billentyűzet és G Pro headset) Logitech, akkor váltanék arra, ami a Logitech ökoszisztéma miatt sem lenne utolsó dolog.
    Ebből pedig a Saitek leszármazott és kipofozott X56 ami szimpatikus, ami nem is HOTAS-X olcsó, de nem is Warthog-drága.

    Nagyon tetszik, és discordon már kaptam is javaslatot hogy ég és föld a differencia anyagminőségben és kivitelezésben az X56 javára. Állítólag a 16000 gagyiműanyagnak hat mellette.

    Az ár nem akadály, de nem szeretnék többszázezret költeni sem.

    Plusz egy régebbi, kihúzható biltálcás asztalhoz szeretnék még mellé HOTAS mountot is amiknek ahogy láttam igen borsos ára van.Ezeket néztem [MONSTER HOTAS MOUNTS]

    Az X56-tal viszont talán kiválthatnám a billentyűzetet, mivel annyi gomb van rajta, így felszabadulna a tálcán is hely.

    Több szempont is számít amit leírtam, viszont a legfontosabb az hogy egy jól kezelhetó ( a tanulási és megszokási görbe nem érdekel, szeretek kitapasztalni) és jó minőségú HOTAS-t szeretnék.

    A netes tesztek és leírások alapján a 16000 jó ár/érték arányú, viszont az X56-ra meg úgy hivatkoznak hogy az ára borsosabb, de tényleg megéri.

    Jól látom amúgy hogy az X56-ot itthon csak az alzáról lehet megrendelni, leszámítva a Logitech honlapját? [Árukereső Link]

    Mit javasoltok CMDR-ek? A szívem az X56 felé húz, egyszerűen jól néz ki és minden inkább mellette mint a Thrustmaster melett szól.

    Ugyanitt HOTAS X és bojler eladó :D

    Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
    o7
    CMDR Novver

    [ Szerkesztve ]

    Life is a game... The game is my life!

Új hozzászólás Aktív témák