Új hozzászólás Aktív témák

  • Novver

    senior tag

    válasz Peppo #40536 üzenetére

    (#40536) Peppo Ez így összességében jól hangzik, köszi!

    (#40537) duvi Az feltűnt nekem is hogy az újabb csere HOTAS X-ek hamarabb adták be a kulcsot mint anno a 2014-es darab. Honnan fogom megtudni hogy mázlim van vele? Van valami amire kimondottan figyelni kell az X56-on? Neten olvastam a wobbly, laza gombokat, meg nehezebb joy tekergetést, de sok rosszat nem láttam.
    A 18k plusz simán megérné +3 évre. Gyakorlatilag kapnék egy másik X56-ot még három évig, a töredékéért. Szerintem ráugrom :)

    (#40538) okyoky Az a kis makróvezérlő marha jó, gratulálok :D Én valszeg veszek egy normális nem kihúzható tálcás asztalt az ikeából, egy Bekant-ot már kinéztem egy ideje. És arra jöhetnek majd HOTAS mountok.

    (#40541) wollnerd Nekem is egyre inkább ez jön át, hogy nem éri meg. Warthogra is kiadnék annyit, de a Z tengely nemléte az nagy no-no. Nem vagyok oda a pedálokért, annyira megszoktam már a tekerést. :D
    X52 kinézetre nekem nagyon bazárinak hat azzal a szürkeséggel, egyszerűen nekem speciel nem jön be, de ez is emberfüggő.

    (#40543) Raymond Bocsi :R

    Rögzítéshez tippek addig is míg nem szerzek be egy normális asztalt? Jelenleg a kihúzható tálcán a billentyűzetet középre szoktam helyezni. Balra mellé a gázkar, a joy jobbra fent az asztalon az egér előtt, és az egér egészen beszorul a jobb oldalra az egérpad kicsi részére.
    Van esetleg olcsóbb megoldás a [Monstertech] cuccain kívül?

    UI: Most meg is rendeltem, köszi mindenkinek a segítséget eddig is :)

    Life is a game... The game is my life!

Új hozzászólás Aktív témák