Új hozzászólás Aktív témák

  • nTom

    aktív tag

    remélem lesznek még kezdők ebben a játékban, egy kis szösszenet én hogyan is kezdtem....

    gondolom a többség bújja a videókat, mit és hogyan kell csinálni, én is ezt tettem, annyi hátránnyal hogy nem tudok angolul. Kipróbáltam hogy veszek a kezdő tőkéből pár tonna cargot, ahogy láttam,szállítok ezt-azt. Mivel első látásra nem tudtam mikor mire nyomjak, már az első csomagot sem tudtam leadni. Ennyi volt a szállítás, nem is erőltettem tovább. Kimentem inkább RESekbe besegíteni a hatóságnak, ahogy gyűlt a credit, egyre jobbra fejlesztettem a modulokat. Volt ahol pár 10ezret kaptam, volt ahol 100ezer feletti összegeket. Akkor még nem tudtam hogy ez függ a kilőtt hajótól. Párszor persze kellett biztosítást fizetni, vagy gyorsan elpucolni. Cobra mkIII volt ez a hajó.

    Ahogy gyarapodtam, vettem mellé egy DBxet (mérnökölve megugorja az 50-55fényévet)hogy a felfedezéssel tegyem nehezebbé a bukszám. Elugráltam 1500LY-re, majd vissza, meg erre-arra, a felfedezési adatokat Felicity néninél adtam le, akinél pikkpakk grade5-ös lehetőségem lett. Akkor még nem tudtam hogy nem nála kell kezdeni a tuningot hanem Elviránál, onnan lehet más mérnökökhöz tovább lépni.
    Mindenesetre így összejöt a Krait.

    Ekkor volt a "tojás". Annyit lehetett olvasni ekkor hogy ennyiszázmillió, annyiszázmillió, gondoltam kipróbálom. Persze mire rátaláltam, meg vissza is tudtam találni mindig, addig volt néhány próbálkozásom (Krait bányász fitt) , de ahogy jött a lóvé, jött a python majd anakonda. Eközben csak egyszer kaptak szét pythonnal, teljes rakománnyal a kalózok:
    azóta bányászat után kikapcsolok mindent a tűzgombokról, csak a chaff van beállítva hogy ne keverjem össze a lehetőségeket. Ekkor jöttem rá hogy a chaffolás nyitja a fegyverzetet, amíg nem zárom be, nem tudok elugorni.

    Bányászat közben vettem észre hogy gyarapodik a RAW materialom is. Azért a bányászat nem a kedvtelésem a játékban, volt olyan hét hogy nem is mentem farmolni, de azért 8milliárd felett fejeztem be mire megszüntették ezt a lehetőséget.

    Kezdőként még azt sem tudtam hogy érdemes collector limpetet rakni a hajóra. Minden kilőtt hajó materialokat hagy maga után, amit ezekkel össze lehet szedetni, Persze ügyelni kell, nehogy valamilyen kidobott cargot szedjenek össze vagy ha mégis, azonnal megszabadulni ezektől. Jártam úgy hogy emiatt én lettem a vad a hatóság vadászai között, erre már figyelek. A limpetek osztályától függ a hatótávjuk, érdemes rövid távolságút venni, nem tudnak elkóvályogni minden lehetőségért.
    Valamint limpetekkel könnyebb összeszedni a High Grade Emissions /materialokat , amire SCben, rendszer szkennelés után van lehetőség.
    folyt később..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák