Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz zeno79 #44243 üzenetére

    Jó a railgun és még sok másik fegyver is. Bár kezdetnek inkább valami gimballed multi cannon-lézer kombót ajánlanék. De persze ízlés dolga, van, aki a frag cannont imádja (nem alaptalanul), mások a plazmát, és sokan meg rakétáznak.

    A probléma nem itt van. Az a helyzet, hogy mérnöki tuning nélkül egy hajónak már a közepes szintű kalózok ellen sincs semmi esélye, amennyiben harcra kerül a sor. Nem csak kis hajóknak, de akár egy Anacondát is szétszednek pillanatok alatt. Miért? Mert az ő hajóik tuningolva vannak, minél magasabb szintűek, annál durvábban. Szóval te hiába teszel akár A kategóriás cuccokat is a hajódra, kevés lesz. Egy Cobra meg tényleg pár lövés nekik. Ha már harci szállítóhajó, akkor szerintem a Krait II/Python testvérpár valamelyikével, ill a nagy hajókkal érdemes majd tervezni. Ezeket meg lehet úgy építeni, hogy rakterük is maradjon, de legyen rajtuk nagy pajzs, fegyverek, és sikeresen vehesse fel a harcot kb. bárkivel.

    Ha harci hajót akarsz, két dolog kell majd, de ezeket párhuzamosan is beszerezheted. Egyrészt pénz. Még kisebb hajók esetén is milliós tétel egy jó felszerelés, nagyobbaknál meg százmilliókban mérhető. Másrészt el kell kezdened kapcsolatba lépni a mérnökökkel, materialokat kell gyűjtögetned, és aztán ha eljön a pillanat, kiválasztani a neked való hajót és nekiállni tuningolni.

    Addig viszont ha valaki megtámad, kerüld el, ahogy tudod! Ezen segít, ha a thruster és a fraame shift drive A kategóriás a hajódban, és egy akkora pajzs legyen rajta, ami legalább 10 másodpercet kibír, mire lelövik rólad. De még jobb módszer, ha eleve nem kerülsz harcba, nem hagyod, hogy kirángassanak supercruise-ból. Eleinte sajnos ez az egyetlen módszer. Ha rakományod van, azt időnként megkívánja valaki, akinek sajnos szinte biztosan jobb hajója van, mint neked.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák